Другі стравиЗ морепродуктів

Кальмари фаршировані грибами

Незвичайне і ситне блюдо, яке буде гідно і вишукано виглядати на будь-якому столі. Воно підійде і для романтичної вечері, і для святкового столу. До речі, незважаючи на те, що страва виглядає дуже ефектно, готувати її не дуже складно.

Інгредієнти:

  • Кальмар 500 грам
  • Яйце куряче 5 штук
  • Печериці 300 грам
  • Сир 100 грам
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Приготування:

  1. Почистіть і дрібно поріжте шампіньйони, а потім обсмажте їх.
  2. Розбийте в сковорідку з грибами яйцями й обсмажуйте їх до тих пір, поки маса не схопиться. Посоліть і поперчіть яєчно-грибну суміш.
  3. Натріть в суміш сир. Обшпарте кальмари, зніміть з них шкірку і видаліть нутрощі. Туго нафаршируйте кальмари начинкою.
  4. Викладіть їх на деко, притискаючи відкритою стороною до стінок дека. Так начинка залишиться всередині.
  5. Розігрійте духовку до 200 градусів і поставте в неї деко. Запікайте 15 хвилин – важливо не перетримати, бо інакше кальмар може стати гумовим.
  6. Викладіть кальмари на тарілки. Їх можна подавати як основну страву або як закуску. Якщо ви виберете закуску, заздалегідь наріжте кальмари.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close