Кальмар по-корейськи

Пікантне блюдо з кальмара, обсмаженого в гострому соусі чилі! Як гарнір ідеально підійде рис або обсмажені часточки картоплі.
Інгредієнти:
- Кальмар 1 штука
- Імбир 2 шматочки
- Часник 2 зубчики
- Соус соєвий 1 столова ложка
- Гострий соус чилі 2 столові ложки
- Мед 2 столові ложки
- Гірчиця 1 столова ложка
Приготування:
- Тушку кальмара промити, очистити й надрізати з одного боку з кроком в 1,5 сантиметра.
- Імбир натерти й в мисочці змішати з соєвим і соусом чилі. Додати мед, часник і гірчицю.
- Кальмар обсмажити на сковроді гриль з двох сторін по 30 секунд. Поверхня повинна бути змазана олією і сильно розігріта.
- Обмазати кожну зі сторін соусом і обсмажити ще по 30 секунд. Прикрасити зеленню, подавати на стіл теплим.
Смачного!