Яєчня з помідором і сиром в лаваші

Перетворити звичайну яєчню з овочами в оригінальну і самодостатню страву — дуже просто. Яєчня з помідором і сиром в тонкому лаваші ідеально підійде для ситного сніданку або спонтанного перекусу!
Інгредієнти:
- Лаваш тонкий 1/3 штуки (Близько 50 грамів)
- Яйця 2 штуки
- Помідор (невеликий) 1 штука
- Сир твердий 40 грамів
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Олія соняшникова (для смаження) 1/2 столової ложки
Приготування:
- Дно сковороди змастіть соняшниковою олією. Викладіть в сковороду тонкий лаваш так, щоб його краї виходили за межі сковороди. Якщо у вас лаваш великий, відріжте від нього частину потрібного розміру (я так і зробила, використавши приблизно 1/3 від всього лаваша).
- Помідор наріжте скибочками й викладіть на дно сковороди, покрите лавашем.
- Зверху на помідори розбийте яйця.
- Посоліть яйця і поперчіть.
- Твердий сир натріть на крупній тертці й посипте ним яйця з помідорами.
- Прикрийте начинку частинами лаваша, що виступають і накрийте сковороду кришкою.
- Готуйте яєчню в лаваші на вогні нижче середнього, не знімаючи кришки, поки сир повністю не розплавиться, а яйця не приготуються (близько 8 хвилин).
- Готову яєчню викладіть на тарілку.
- Подавайте яєчню з сиром і помідором в лаваші до столу в гарячому вигляді, відразу після приготування.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Сніданок аристократа: рецепти приготування яєць «Орсіні»