Яєчня з м’ясом, помідорами й прованськими травами

Яєчня є напевно найшвидшим і легким у приготуванні сніданком. Це універсальне блюдо, яке можна урізноманітнити копченим м’ясом, а також помідорами. Аромат прованських трав відсилає нас подумки до Франції.
Інгредієнти:
- Яйце куряче 3 штуки
- М’ясо сирокопчене 50 грамів
- Помідор 1 штука
- Вершкове масло 1 столова ложка
- Сир твердий 50 грамів
- Сіль за смаком
- Прованські трави 0,5 чайної ложки
Приготування:
- Копчене м’ясо нарізати пластинками й викласти на розігріту сковороду з вершковим маслом.
- Помідори також нарізати пластинками й викласти до м’яса.
- Через 5 хвилин м’ясо і помідори перевернути й зрушити, звільнивши місце для яєць.
- Розбити яйця в сковороду.
- Коли яйця будуть практично готові посипте їх прованськими травами й сіллю.
- Готову яєчню посипте тертим сиром і одразу до столу.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Скрембл з болгарським перцем