Другі стравиСтрави з яєць

Яєчня з м’ясом, помідорами й прованськими травами

Яєчня є напевно найшвидшим і легким у приготуванні сніданком. Це універсальне блюдо, яке можна урізноманітнити копченим м’ясом, а також помідорами. Аромат прованських трав відсилає нас подумки до Франції.

Інгредієнти:

  • Яйце куряче 3 штуки
  • М’ясо сирокопчене 50 грамів
  • Помідор 1 штука
  • Вершкове масло 1 столова ложка
  • Сир твердий 50 грамів
  • Сіль за смаком
  • Прованські трави 0,5 чайної ложки

Приготування:

  1. Копчене м’ясо нарізати пластинками й викласти на розігріту сковороду з вершковим маслом.
  2. Помідори також нарізати пластинками й викласти до м’яса.
  3. Через 5 хвилин м’ясо і помідори перевернути й зрушити, звільнивши місце для яєць.
  4. Розбити яйця в сковороду.
  5. Коли яйця будуть практично готові посипте їх прованськими травами й сіллю.
  6. Готову яєчню посипте тертим сиром і одразу до столу.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Скрембл з болгарським перцем

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close