Π”Ρ€ΡƒΠ³Ρ– стравиБтрави Π· ΡΡ”Ρ†ΡŒ

Яєчня Π½Π° листковому тісті, Π· ковбасою Ρ– сиром

Π’ΠΈΡΠ²Π»ΡΡ”Ρ‚ΡŒΡΡ, Π· простих Ρ– доступних ΠΏΡ€ΠΎΠ΄ΡƒΠΊΡ‚Ρ–Π² ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° ΠΏΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ Ρ†Ρ–ΠΊΠ°Π²Π΅, смачнС Ρ– ΠΏΡ€ΠΈΠ²Π°Π±Π»ΠΈΠ²Π΅ блюдо β€” ΡΡ”Ρ‡Π½ΡŽ Π½Π° Π³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²ΠΎΠΌΡƒ листковому Π±Π΅Π·Π΄Ρ€Ρ–ΠΆΠ΄ΠΆΠΎΠ²ΠΎΠΌΡƒ тісті. Π₯русткС листковС тісто, Ρ€ΠΎΠ·ΠΏΠ»Π°Π²Π»Π΅Π½ΠΈΠΉ сир, ковбаса Ρ– яйця: ΠΏΡ–Ρ†Π° Ρ– яєчня β€” Π΄Π²Π° Π² ΠΎΠ΄Π½ΠΎΠΌΡƒ! Π’Π°ΠΊΠΈΠΉ Π½Π΅Π·Π²ΠΈΡ‡Π°ΠΉΠ½ΠΈΠΉ Ρ– простий сніданок Π½Π΅ Π²Ρ–Π΄Π½Ρ–ΠΌΠ΅ Π±Π°Π³Π°Ρ‚ΠΎ часу Π½Π° приготування Ρ– ΠΏΡ–Π΄Π½Ρ–ΠΌΠ΅ настрій Π½Π°Π²Ρ–Ρ‚ΡŒ самим ΠΏΠΎΡ…ΠΌΡƒΡ€ΠΈΠΌ Ρ€Π°Π½ΠΊΠΎΠΌ.

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • Вісто листковС Π±Π΅Π·Π΄Ρ€Ρ–ΠΆΠ΄ΠΆΠΎΠ²Π΅ 230-250 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Яйця 2 ΡˆΡ‚ΡƒΠΊΠΈ
  • Π‘ΠΈΡ€ Ρ‚Π²Π΅Ρ€Π΄ΠΈΠΉ 150 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Ковбаса 120 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Цибуля Π·Π΅Π»Π΅Π½Π° 5-7 ΠΏΡ–Ρ€’Ρ—Π½ (10 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²)
  • ΠšΡ€Ρ–ΠΏ свіТий 3 Π³Ρ–Π»ΠΎΡ‡ΠΊΠΈ
  • Π‘Ρ–Π»ΡŒ Π·Π° смаком
  • ΠŸΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ ΠΌΠ΅Π»Π΅Π½ΠΈΠΉ (ΡΡƒΠΌΡ–Ρˆ Π°Π±ΠΎ Ρ‡ΠΎΡ€Π½ΠΈΠΉ) Π·Π° смаком

ΠŸΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Π½Π½Ρ:

  1. Π“ΠΎΡ‚ΡƒΡ”ΠΌΠΎ ΠΏΡ€ΠΎΠ΄ΡƒΠΊΡ‚ΠΈ Π·Π° списком. Π―ΠΊΡ‰ΠΎ листковС Π±Π΅Π·Π΄Ρ€Ρ–ΠΆΠ΄ΠΆΠΎΠ²Π΅ тісто Π·Π±Π΅Ρ€Ρ–Π³Π°Ρ”Ρ‚ΡŒΡΡ Π² ΠΌΠΎΡ€ΠΎΠ·ΠΈΠ»ΡŒΠ½ΠΈΠΊΡƒ, ΠΉΠΎΠ³ΠΎ ΠΏΠΎΡ‚Ρ€Ρ–Π±Π½ΠΎ ΠΏΠΎΠΏΠ΅Ρ€Π΅Π΄Π½ΡŒΠΎ Π·Π²Ρ–Π΄Ρ‚ΠΈ дістати, Ρ‰ΠΎΠ± Π²ΠΎΠ½ΠΎ Ρ€ΠΎΠ·ΠΌΠΎΡ€ΠΎΠ·ΠΈΠ»ΠΎΡΡŒ Ρ– стало ΠΌ’яким. Π—Π° баТанням ΡΡƒΠΌΡ–Ρˆ ΠΌΠ΅Π»Π΅Π½ΠΈΡ… ΠΏΠ΅Ρ€Ρ†Ρ–Π² ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° Π·Π°ΠΌΡ–Π½ΠΈΡ‚ΠΈ Π·Π²ΠΈΡ‡Π°ΠΉΠ½ΠΈΠΌ Ρ‡ΠΎΡ€Π½ΠΈΠΌ ΠΌΠ΅Π»Π΅Π½ΠΈΠΌ ΠΏΠ΅Ρ€Ρ†Π΅ΠΌ.
  2. ЛистковС тісто Ρ€ΠΎΠ·Π³ΠΎΡ€Ρ‚Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π² пласт Ρ‚ΠΎΠ²Ρ‰ΠΈΠ½ΠΎΡŽ близько 3 ΠΌΠΌ Ρ– Ρ€ΠΎΠ·Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π½Π° Π΄Π²Ρ– частини. Π’ΠΈΠΉΠ΄Π΅ Π΄Π²Π° прямокутники Ρ€ΠΎΠ·ΠΌΡ–Ρ€ΠΎΠΌ ΠΏΡ€ΠΈΠ±Π»ΠΈΠ·Π½ΠΎ 15Ρ…20 см ΠΊΠΎΠΆΠ΅Π½.
  3. ΠšΠΎΠ²Π±Π°ΡΡƒ Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ”ΠΌΠΎ Ρ‚ΠΎΠ½ΠΊΠΈΠΌΠΈ брусочками.
  4. Π‘ΠΈΡ€ Π½Π°Ρ‚ΠΈΡ€Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π½Π° ΠΊΡ€ΡƒΠΏΠ½Ρ–ΠΉ Ρ‚Π΅Ρ€Ρ‚Ρ†Ρ–.
  5. ΠšΠΎΠ²Π±Π°ΡΡƒ Π· сиром складаємо Π² миску. ΠŸΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΡƒΡ”ΠΌΠΎ.
  6. Π—Π΅Π»Π΅Π½Ρƒ Ρ†ΠΈΠ±ΡƒΠ»ΡŽ Ρ– ΠΊΡ€Ρ–ΠΏ Π΄Ρ€Ρ–Π±Π½ΠΎ Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ”ΠΌΠΎ. Π’Ρ€ΠΎΡ…ΠΈ ΠΏΠΎΠ΄Ρ€Ρ–Π±Π½Π΅Π½ΠΎΠ³ΠΎ ΠΊΡ€ΠΎΠΏΡƒ Π²Ρ–Π΄ΠΊΠ»Π°Π΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ для ΠΏΠΎΠ΄Π°Ρ‡Ρ–.
  7. Π’ΠΊΠ»ΡŽΡ‡Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π΄ΡƒΡ…ΠΎΠ²ΠΊΡƒ Ρ– Ρ€ΠΎΠ·Ρ–Π³Ρ€Ρ–Π²Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π΄ΠΎ 200 градусів.
  8. ΠŸΡ€ΡΠΌΠΎΠΊΡƒΡ‚Π½ΠΈΠΊΠΈ тіста Π²ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π½Π° застСлСнС ΠΏΠ΅Ρ€Π³Π°ΠΌΠ΅Π½Ρ‚ΠΎΠΌ Π΄Π΅ΠΊΠΎ. Π‘ΡƒΠΌΡ–Ρˆ сиру Ρ– ковбаси Π²ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π·Π²Π΅Ρ€Ρ…Ρƒ Π½Π° ΠΊΠΎΠΆΠ΅Π½ прямокутник тіста.
  9. Π—Π²Π΅Ρ€Ρ…Ρƒ посипаємо зСлСною Ρ†ΠΈΠ±ΡƒΠ»Π΅ΡŽ.
  10. Π ΠΎΠ±ΠΈΠΌΠΎ Π½Π΅Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΡ– поглиблСння Π² Π½Π°Ρ‡ΠΈΠ½Ρ†Ρ–.
  11. Акуратно, Π½Π°ΠΌΠ°Π³Π°ΡŽΡ‡ΠΈΡΡŒ Π½Π΅ ΠΏΠΎΡˆΠΊΠΎΠ΄ΠΈΡ‚ΠΈ ΠΆΠΎΠ²Ρ‚ΠΎΠΊ, Ρ€ΠΎΠ·Π±ΠΈΠ²Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π² ΠΊΠΎΠΆΠ½Π΅ поглиблСння ΠΏΠΎ ΡΠΉΡ†ΡŽ.
  12. Яйця солимо Ρ– посипаємо ΠΌΠ΅Π»Π΅Π½ΠΈΠΌ ΠΏΠ΅Ρ€Ρ†Π΅ΠΌ.
  13. Π’ΠΈΠΏΡ–ΠΊΠ°Ρ”ΠΌΠΎ ΡΡ”Ρ‡Π½ΡŽ Π½Π° листковому тісті, Π· ковбасою Ρ– сиром, Π² Π΄ΡƒΡ…ΠΎΠ²Ρ†Ρ– ΠΏΡ€ΠΈ 180-200 градусах ΠΏΡ€ΠΈΠ±Π»ΠΈΠ·Π½ΠΎ 10-15 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½. Коли Π±Ρ–Π»ΠΊΠΈ ΡΡ”Ρ†ΡŒ ΡΡ…ΠΎΠΏΠ»ΡΡ‚ΡŒΡΡ (ΠΆΠΎΠ²Ρ‚ΠΊΠΈ ΠΏΠΎΠ²ΠΈΠ½Π½Ρ– Π·Π°Π»ΠΈΡˆΠ°Ρ‚ΠΈΡΡ Ρ€Ρ–Π΄ΠΊΠΈΠΌΠΈ) – Π²ΠΈΠΉΠΌΠ°Ρ”ΠΌΠΎ ΡΡ”Ρ‡Π½ΡŽ Π· Π΄ΡƒΡ…ΠΎΠ²ΠΊΠΈ.
  14. Π“ΠΎΡ‚ΠΎΠ²Ρƒ ΡΡ”Ρ‡Π½ΡŽ Π½Π° листковому тісті, Π· ковбасою Ρ– сиром, присипаємо Π·Π²Π΅Ρ€Ρ…Ρƒ ΠΊΡ€ΠΎΠΏΠΎΠΌ Ρ– ΠΏΠΎΠ΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π΄ΠΎ столу Π² гарячому вигляді.

Π‘ΠΌΠ°Ρ‡Π½ΠΎΠ³ΠΎ!

Π’Ρ€ΠΈΠΌΠ°ΠΉΡ‚Π΅ Ρ‰Π΅ Ρ†Ρ–ΠΊΠ°Π²ΠΈΠΉ Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚: Π‘Ρ–Π»ΠΊΠΎΠ²ΠΈΠΉ ΠΎΠΌΠ»Π΅Ρ‚ Π· ΠΌΠΎΡ€ΠΊΠ²ΠΎΡŽ

1 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠ°2 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ3 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ4 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ5 Π—Ρ–Ρ€ΠΎΠΊ (Поки ΠΎΡ†Ρ–Π½ΠΎΠΊ Π½Π΅ΠΌΠ°Ρ”)
Loading...
ΠŸΠΎΠΊΠ°Π·Π°Ρ‚ΠΈ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΠ΅
Π‘Ρ…ΠΎΠΆΡ– статті

Π—Π°Π»ΠΈΡˆΠΈΡ‚ΠΈ Π²Ρ–Π΄ΠΏΠΎΠ²Ρ–Π΄ΡŒ

Π’Π°ΡˆΠ° e-mail адрСса Π½Π΅ ΠΎΠΏΡ€ΠΈΠ»ΡŽΠ΄Π½ΡŽΠ²Π°Ρ‚ΠΈΠΌΠ΅Ρ‚ΡŒΡΡ. ΠžΠ±ΠΎΠ²β€™ΡΠ·ΠΊΠΎΠ²Ρ– поля ΠΏΠΎΠ·Π½Π°Ρ‡Π΅Π½Ρ– *

Close