Другі стравиСтрави з м'яса

Яловиче філе з перцем і соусом з портвейну

Ніжне філе для справжніх любителів соковитого ароматного м’яса. Соус виходить смачним, а їсти його можна хоч ложками. Подавати блюдо можна з картоплею або овочами – такий гарнір підкреслить смак м’яса.

Інгредієнти:

  • Яловиче філе 450 грам
  • Портвейн 200 мілілітрів
  • Яловичий бульйон 150 мілілітрів
  • Перець горошком 1 чайна ложка
  • Борошно кукурудзяне 1 чайна ложка
  • Кмин 1 штука
  • Часник 1 зубчик
  • Оливкова олія за смаком

Приготування:

  1. Натріть м’ясо сіллю і перчиком.
  2. Налийте в сковороду олію і трохи підсмажте м’ясо до утворення апетитної скоринки з обох сторін.
  3. Перемістіть м’ясо в духовку, розігріту до 200 градусів і залиште там на 10 хвилин. Якщо хочете м’ясо well-done, залиште на 13-15 хвилин (в залежності від потужності духовки).
  4. Перекладіть м’ясо на тарілку, а в сік, який утворився на дні додайте портвейн, кмин і часник.
  5. Випаруйте наполовину. Додайте борошно і портвейн, що залишився. Варіть до консистенції соусу. Подавайте з м’ясом.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close