Відбивні зі свинини з грибами й сиром

Готуємо соковиті відбивні зі свинини з грибами й сиром в духовці.
Відбивні з грибами й сиром можна приготувати як до сімейної вечері, так і до святкового обіду.
Для цього знадобиться м’якуш свинини, гриби й твердий сир. Сир при бажанні можна використовувати будь-який на ваш смак. Якщо ви любите тягучий, гарячий сир, то до твердого сиру можна додати трохи моцарели або сулугуні.
Краще використовувати печериці — їх можна з легкістю придбати, до того ж вони відмінно поєднуються з м’ясом. Лісові гриби потрібно попередньо обробити згідно з правилами їх вживання.
Отже, будемо запікати відбивні в духовці, що значно спрощує завдання.
Інгредієнти:
- М’якуш свинини 400 грамів
- Печериці 200 грамів
- Цибуля ріпчаста 1 штука
- Сир твердий 80 грамів
- Майонез 1,5 столової ложки
- Гірчиця 1 чайна ложка
- Сіль 0,5 чайної ложки
- Чорний перець 2 щіпки
- Рослинна олія 2 столові ложки
Приготування:
- Нарізати цибулю та печериці: гриби пластинками, а цибулю — чверть кільцями.
- Обсмажити гриби з цибулею з додаванням рослинної олії. Смажити при постійному помішуванні близько 10 хвилин.
- М’ясо нарізати пластинами, приправити сіллю і перцем.
- Відбити м’ясо: щоб зробити свинину тонкою, потрібно її відбивати або качалкою, або такою стороною кулінарного молотка, де немає великих зубців, щоб не порвати м’ясо.
- Скласти відбивні в форму для запікання: змастити майонезом і гірчицею.
- Додати зверху на м’ясо обсмажені гриби з цибулею.
- Сир натерти на тертці, щоб вийшла велика стружка.
- Присипати відбивні сиром.
- Запікати в розігрітій духовці при 180 °C протягом 20 хвилин.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Стейки з індички з овочами