Тушкована капуста з яйцями

Бюджетне блюдо на швидку руку з найдоступніших продуктів. Білокачанна капуста тушкується без олії, у власному соку. Проста, але смачна і ситна їжа, яку можна приготувати на сковороді з мінімуму інгредієнтів. Такий рецепт точно варто взяти на замітку!
Інгредієнти:
- Капуста білокачанна 400 грамів
- Яйця 5 штук
- Сіль 1-2 щіпки (за смаком)
- Перець чорний мелений за смаком
Для подачі (за бажанням):
- Цибуля зелена 1 штука
Приготування:
- Капусту тонко нашаткуйте і посипте 1-2 пучками солі. Пам’ятайте капусту руками, щоб вона пустила сік і стала м’якше.
- Розігрійте суху сковороду на середньому вогні. Викладіть в сковороду капусту. Рослинну олію додавати не потрібно, оскільки в процесі смаження капуста пустить сік.
- Помішуючи, обсмажте капусту 10-12 хвилин, до готовності.
- Потім розбийте в сковороду яйця.
- Зменште вогонь до невеликого і, постійно помішуючи, готуйте капусту з яйцями 3-5 хвилин. Яйця повинні повністю схопитися.
- Вимкніть вогонь, додайте сіль і чорний мелений перець за смаком.
- Тушкована капуста з яйцями готова. Викладіть капусту на тарілку і подавайте. За бажанням зелену цибулю дрібно наріжте і перед подачею посипте нею капусту з яйцями.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Тушковані овочі зі смаженою манкою