Індичку з яблуками і цибулею за цим рецептом приготувати дуже просто. А отримаєте ви корисне блюдо з яскравим смаком, адже всі продукти в ньому ідеально поєднуються і доповнюють один одного. Інгредієнти: Філе індички 300 грамів Цибуля ріпчаста 1 штука Яблуко 1 штука Соєвий соус 1 столова ложка Оливкова олія 2 столові ложки Олія соняшникова (для смаження) 1 столова ложка Сіль за смаком Перець чорний мелений за смаком Приготування: Готуємо продукти. У зручному посуді змішуємо оливкову олію і соєвий соус. Нарізаємо філе індички невеликими смужками. Перекладаємо філе в миску з маринадом. Перемішуємо. Яблуко миємо, ріжемо кубиками. Цибулю чистимо, миємо, нарізаємо тонкими кільцями. У розігріту сковороду наливаємо рослинну олію й обсмажуємо цибулю до золотистого кольору. До цибулі додаємо індичку разом з маринадом. Смажимо м'ясо з цибулею на сильному вогні кілька хвилин, помішуючи. Зменшуємо вогонь. У сковороду перекладаємо нарізане яблуко. Солимо, перчимо, перемішуємо. Накриваємо сковороду кришкою, тушкуємо індичку з яблуками й цибулею 7-10 хвилин. Тушкована індичка з яблуками й цибулею готова. Смачного! Тримайте ще цікавий рецепт: Курка на грилі по-грецьки