Цвітна капуста з яйцем на сніданок

Цвітна капуста з яйцем на сніданок. Це відмінна ідея, приготування цвітної капусти з яйцем і руколою. Приготуйте її у вершковому маслі з яйцем — це дуже смачно.
Інгредієнти:
- Капуста цвітна 6-8 суцвіть
- Яйце куряче 1 штука
- Помідор 1 штука
- Рукола за смаком
- Оливкова олія 1 столова ложка
- Вершкове масло за смаком
- Оцет бальзамічний 1 чайна ложка
- Цукор щіпка
- Сіль за смаком
- Перець чорний за смаком
Приготування:
- Поставте каструльку з водою на плиту і доведіть до кипіння. Розберіть цвітну капусту на суцвіття. І відправте суцвіття в киплячу воду. Варіть хвилин 5-7, якщо суцвіття великі — варіть 10 хвилин. Злийте гарячу воду і залийте суцвіття холодною водою, щоб зупинити приготування.
- Якщо рукола у вас вже не першої свіжості, залийте її крижаною водою.
- Нагрійте сковороду з ложкою олії й додайте за смаком вершкове масло.
- Смажте до рум’яної скоринки капусту, посипте щіпкою цукру, посоліть.
- Перекладіть капусту в салатник з половиною масла зі сковороди й полийте бальзамічним оцтом. Закиньте в салатник руколу. Коли капуста трохи охолоне, все перемішайте.
- А на маслі, що залишилося смажте яйця.
- Збираємо блюдо. Викладіть зелень з капустою, розкладіть скибочки помідора і яйце, поперчіть.
- І відразу подавайте.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Кус-кус з овочами