Другі стравиСтрави з овочів

Цвітна капуста з яйцем на сніданок

Цвітна капуста з яйцем на сніданок. Це відмінна ідея, приготування цвітної капусти з яйцем і руколою. Приготуйте її у вершковому маслі з яйцем — це дуже смачно.

Інгредієнти:

  • Капуста цвітна 6-8 суцвіть
  • Яйце куряче 1 штука
  • Помідор 1 штука
  • Рукола за смаком
  • Оливкова олія 1 столова ложка
  • Вершкове масло за смаком
  • Оцет бальзамічний 1 чайна ложка
  • Цукор щіпка
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний за смаком

Приготування:

  1. Поставте каструльку з водою на плиту і доведіть до кипіння. Розберіть цвітну капусту на суцвіття. І відправте суцвіття в киплячу воду. Варіть хвилин 5-7, якщо суцвіття великі — варіть 10 хвилин. Злийте гарячу воду і залийте суцвіття холодною водою, щоб зупинити приготування.
  2. Якщо рукола у вас вже не першої свіжості, залийте її крижаною водою.
  3. Нагрійте сковороду з ложкою олії й додайте за смаком вершкове масло.
  4. Смажте до рум’яної скоринки капусту, посипте щіпкою цукру, посоліть.
  5. Перекладіть капусту в салатник з половиною масла зі сковороди й полийте бальзамічним оцтом. Закиньте в салатник руколу. Коли капуста трохи охолоне, все перемішайте.
  6. А на маслі, що залишилося смажте яйця.
  7. Збираємо блюдо. Викладіть зелень з капустою, розкладіть скибочки помідора і яйце, поперчіть.
  8. І відразу подавайте.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Кус-кус з овочами

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close