ГарніриДругі страви

Цвітна капуста з сиром, часником і зеленню

Легке блюдо, яке не вплине на ширину талії і стегон. Нічого зайвого: тільки кольорова капуста з приправами. Її можна подати як самостійне блюдо або як гарнір до м’яса, котлет.

Інгредієнти:

  • Капуста цвітна 1 качан
  • Оливкової олії 2 столові ложки
  • Сир пармезан 100 грамів
  • Часнику 1-2 зубчики
  • Зелень петрушки ½ пучка
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком

Приготування:

  1. Розібрати цвітну капусту на суцвіття. Добре промити.
  2. У великій місткості змішати оливкову олію, рубаний часник, чверть склянки тертого сиру пармезан.
  3. Додати в суміш з олії цвітну капусту, перемішати, вона повинна покритися олією і сиром.
  4. Викласти суміш на деко, застелене фольгою. Посолити, поперчити за смаком. Пекти в духовці протягом 45 хвилин, повертати кожні 15 хвилин.

При готовності страви її можна посипати рубаною зеленню петрушки.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close