Тріска, запечена у вершковому соусі

Риба, запечена у вершковому соусі, виходить соковитою і дуже ніжною. Волоські горіхи й сир надають трісці оригінальний смак.
Інгредієнти:
- Філе тріски 700 грамів
- Вершки жирністю 10% 200 мілілітрів
- Горіхи волоські (очищені) 70 грамів
- Сир твердий 150 грамів
- Кріп свіжий 3-4 гілочки або кріп заморожений нарізаний 2 столові ложки
- Борошно 1 столова ложка
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Приготування:
- Кріп дрібно рубаємо. У мене вже нарізаний, заморожений.
- Духовку включаємо розігріватися до 180 градусів.
- Рибне філе нарізаємо шматочками приблизно однакового розміру і викладаємо у форму для запікання.
- У вершки додаємо кріп, борошно, сіль і мелений перець.
- Перемішуємо соус.
- Заливаємо соусом рибу.
- Волоські горіхи подрібнюємо за допомогою блендера.
- Сир натираємо на дрібній тертці.
- Змішуємо разом горіхи й сир. Сумішшю, що вийшла посипаємо рибу зверху.
- Відправляємо рибу в розігріту духовку приблизно на 20 хвилин.
- Тріска, запечена у вершковому соусі, під горіхово-сирною скоринкою, готова. На гарнір підійде відварна картопля або рис.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Запечена риба під соусом зі сметани й сиру