Тріска в рукаві запечена в духовці

Апетитна парочка стейків це прекрасна вечеря на двох.
Універсальний спосіб додати до риби все краще відразу. Тріска запікається відмінно разом з овочевим гарніром. Підійде до будь-якого напою.
Інгредієнти:
- Тріска 250 грамів
- Куркума 2 грами
- Паприка 2 грами
- Лимонний сік 25 мілілітрів
- Перець горошком 10 штук
- Кінза, коріандр 2 грами
- Морква 150 грамів
- Картопля 70 грамів
- Болгарський перець 70 грамів
- Цибуля 150 грамів
Приготування:
- Розморожуємо тріску так, щоб вона різалась ножем. Робимо 2 стейки по 1,5 сантиметра завтовшки.
Обвалюють у спеціях, скроплюємо лимонним соком за смаком. Цибулю можна нарізати кільцями. - Моркву натираємо на дрібній тертці. Досвід показав, що так вона швидше прожарюється. Болгарський перчик чистимо і нарізаємо тонкими шматочками.
- Картоплі тільки не вистачає для повного щастя. Нарізаємо плоскі кружечки з картоплі.
- У рукав для запікання складаємо всі слої акуратно, не поспішаючи. Риба повинна лежати на морквині.
- Картопля пішла по периметру, решту накидаємо в мальовничому безладі.
- Закриваємо рукав, робимо кілька маленьких отворів для вентиляції. Запікаємо в духовці півгодини при температурі 200 градусів.
- Після випічки страва виглядає не статечно, потрібно попрацювати, щоб красиво подати блюдо, додавши свіжої зелені й помідор, наприклад.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Скумбрія з травами та вершковим маслом