Другі стравиСтрави з риби

Тріска в рукаві запечена в духовці

Апетитна парочка стейків це прекрасна вечеря на двох.
Універсальний спосіб додати до риби все краще відразу. Тріска запікається відмінно разом з овочевим гарніром. Підійде до будь-якого напою.

Інгредієнти:

  • Тріска 250 грамів
  • Куркума 2 грами
  • Паприка 2 грами
  • Лимонний сік 25 мілілітрів
  • Перець горошком 10 штук
  • Кінза, коріандр 2 грами
  • Морква 150 грамів
  • Картопля 70 грамів
  • Болгарський перець 70 грамів
  • Цибуля 150 грамів

Приготування:

  1. Розморожуємо тріску так, щоб вона різалась ножем. Робимо 2 стейки по 1,5 сантиметра завтовшки.
    Обвалюють у спеціях, скроплюємо лимонним соком за смаком. Цибулю можна нарізати кільцями.
  2. Моркву натираємо на дрібній тертці. Досвід показав, що так вона швидше прожарюється. Болгарський перчик чистимо і нарізаємо тонкими шматочками.
  3. Картоплі тільки не вистачає для повного щастя. Нарізаємо плоскі кружечки з картоплі.
  4. У рукав для запікання складаємо всі слої акуратно, не поспішаючи. Риба повинна лежати на морквині.
  5. Картопля пішла по периметру, решту накидаємо в мальовничому безладі.
  6. Закриваємо рукав, робимо кілька маленьких отворів для вентиляції. Запікаємо в духовці півгодини при температурі 200 градусів.
  7. Після випічки страва виглядає не статечно, потрібно попрацювати, щоб красиво подати блюдо, додавши свіжої зелені й помідор, наприклад.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Скумбрія з травами та вершковим маслом

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close