Тісто для домашньої італійської пасти

Автор рецепта Сара Молтон (США) шеф-кухар, телеведуча, кулінарний письменник
Тісто для домашньої італійської пасти докладний рецепт приготування.
Інгредієнти:
Порція тіста 450 грамів:
- Борошна вищого сорту 1,5 стакана
- Італійської муки з манної крупи (семоліна) 1 стакан
- Солі 1 чайна ложка
- Близько 3/4 стакана теплої води
Приготування:
- Завантажте борошно, манку і сіль в кухонний комбайн. Почніть додавати воду при включеному режимі тістоміса, щоб зробити круте тісто. Коли тісто сформується в кулю, вийміть його, і перекладіть на злегка посипану борошном поверхню.
- Місіть тісто, поки воно не стане гладким і еластичним, близько 1 хвилини. Розкачайте тісто в довжину, і розріжте на 8 частин. Для роботи візьміть одну, а решту частин накрийте перевернутою мискою.
- Підготуйте 2 дека, вистелені вафельними рушниками. Присипте рушники борошном. На злегка посипаною борошном стільниці скачайте тісто в довгу ковбаску. Наріжте по всій довжині на шматочки 1 см. Візьміть закруглений ніж для масла, і, придавлюючи кінчик пальцем, пройдіться по шматочку, щоб скрутити його.
- Помістіть кавателлі для просушування в один шар на підготовлені листи. Ви можете відварити пасту кавателлі протягом хвилини й готувати з соусом. Або заготовити про запас і помістити в морозилку.
Смачного!