ІталійськаГотуємо пастуДругі стравиКухні світу

Тісто для домашньої італійської пасти

Автор рецепта Сара Молтон (США) шеф-кухар, телеведуча, кулінарний письменник

Тісто для домашньої італійської пасти докладний рецепт приготування.

Інгредієнти:

Порція тіста 450 грамів:

  • Борошна вищого сорту 1,5 стакана
  • Італійської муки з манної крупи (семоліна) 1 стакан
  • Солі 1 чайна ложка
  • Близько 3/4 стакана теплої води

Приготування:

  1. Завантажте борошно, манку і сіль в кухонний комбайн. Почніть додавати воду при включеному режимі тістоміса, щоб зробити круте тісто. Коли тісто сформується в кулю, вийміть його, і перекладіть на злегка посипану борошном поверхню.
  2. Місіть тісто, поки воно не стане гладким і еластичним, близько 1 хвилини. Розкачайте тісто в довжину, і розріжте на 8 частин. Для роботи візьміть одну, а решту частин накрийте перевернутою мискою.
  3. Підготуйте 2 дека, вистелені вафельними рушниками. Присипте рушники борошном. На злегка посипаною борошном стільниці скачайте тісто в довгу ковбаску. Наріжте по всій довжині на шматочки 1 см. Візьміть закруглений ніж для масла, і, придавлюючи кінчик пальцем, пройдіться по шматочку, щоб скрутити його.
  4. Помістіть кавателлі для просушування в один шар на підготовлені листи. Ви можете відварити пасту кавателлі протягом хвилини й готувати з соусом. Або заготовити про запас і помістити в морозилку.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close