Тефтелі в томатному соусі

Тефтелі в томатному соусі – це класика нашої щоденної кухні, їх часто готують багато сімей, що власне не дивно, тому що це вкрай ситне, просте, недороге й апетитне блюдо його люблять дорослі та діти. Саме з томатним соусом тефтелі вийдуть надзвичайно, дивно смачними й нікого не залишать байдужими. А приготувати їх можна будь-яким зручним способом.
Інгредієнти:
- Фарш (свинячо-яловичий) 500 грамів
- Рис круглозернстий шліфований 100 грамів
- Цибуля ріпчаста 2 штуки
- Морква 1 штука
- Петрушка 3-4 гілочки
- Сіль за смаком
- Перець чорний за смаком
- Олія рослинна для смаження
- Томатна паста 70 грамів
Приготування:
- Для приготування тефтелів нам знадобляться продукти, зазначені в списку. Сто грамів рису попередньо відварюємо.
- З’єднуємо фарш, відварений рис, одну дрібно порізану цибулю і дрібно порізану петрушку. Солимо, перчимо. Перемішуємо.
- Цибулю нарізаємо кубиками, моркву натираємо на дрібній тертці. Пасеруємо їх на олії до м’якості. В кінці пасерування додати томатну пасту.
- З фаршу формуємо тефтелі. Паніруємо в борошні. Смажимо з двох боків на олії. Додаємо пасерування і 100 мілілітрів води. Тушкуємо протягом 20 хвилин. Тефтелі готові!
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Котлети з курячого фаршу з манкою