Π”Ρ€ΡƒΠ³Ρ– стравиБтрави Π· ΠΌ'яса

Π‘Π²ΠΈΠ½ΠΈΠ½Π° Π·Π°ΠΏΠ΅Ρ‡Π΅Π½Π° Π· яблуками, ΠΏΡ–Π΄ ΠΌΠ΅Π΄ΠΎΠ²ΠΎ-Ρ–ΠΌΠ±ΠΈΡ€Π½ΠΈΠΌ соусом

Π—Π°ΠΏΠ΅Ρ‡Π΅Π½Π° свинина β€” Π²Ρ–Π΄ΠΌΡ–Π½Π½Π΅ гарячС блюдо. А якщо ΠΌ’ясо Π²Ρ–Π΄Π±ΠΈΡ‚ΠΈ, ΠΏΡ€ΠΈΠΏΡ€Π°Π²ΠΈΡ‚ΠΈ ΠΌΠ΅Π΄ΠΎΠ²ΠΎ-Ρ–ΠΌΠ±ΠΈΡ€Π½ΠΈΠΌ соусом, ΠΎΡ‚ΠΎΡ‡ΠΈΡ‚ΠΈ ΡˆΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΡ‡ΠΊΠ°ΠΌΠΈ яблук Ρ– Π·Π°ΠΏΠ΅ΠΊΡ‚ΠΈ ΠΏΡ–Π΄ Ρ„ΠΎΠ»ΡŒΠ³ΠΎΡŽ, Ρ‚ΠΎ Π²ΠΈΠΉΠ΄Π΅ блюдо дня. Π‘ΠΌΠ°Ρ‡Π½Π°, Π½Ρ–ΠΆΠ½Π°, соковита свинина Π· Ρ–ΠΌΠ±ΠΈΡ€Π½ΠΎ-яблучним смаком!

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • Π‘Π²ΠΈΠ½ΠΈΠ½Π° (ΠΊΠΎΡ€Π΅ΠΉΠΊΠ°) 700 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Π―Π±Π»ΡƒΠΊΠ° 600 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Масло Π²Π΅Ρ€ΡˆΠΊΠΎΠ²Π΅ 70 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Π›ΠΈΠΌΠΎΠ½ (сік) 0,5 ΡˆΡ‚ΡƒΠΊΠΈ
  • Π†ΠΌΠ±ΠΈΡ€ свіТий (ΠΊΠΎΡ€Ρ–Π½ΡŒ) 20 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • МСд 4 столові Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ
  • Π¦ΡƒΠΊΠΎΡ€ 1,5 Ρ‡Π°ΠΉΠ½ΠΎΡ— Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ
  • Π‘Ρ–Π»ΡŒ Π·Π° смаком
  • ΠŸΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ Ρ‡ΠΎΡ€Π½ΠΈΠΉ ΠΌΠ΅Π»Π΅Π½ΠΈΠΉ Π·Π° смаком
  • ΠŸΡ€ΠΈΠΏΡ€Π°Π²Π° для ΠΌ’яса 0,5 Ρ‡Π°ΠΉΠ½ΠΎΡ— Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ

ΠŸΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Π½Π½Ρ:

  1. Π“ΠΎΡ‚ΡƒΡ”ΠΌΠΎ Π½Π΅ΠΎΠ±Ρ…Ρ–Π΄Π½Ρ– Ρ–Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ. Π£ процСсі приготування Π·Π½Π°Π΄ΠΎΠ±ΠΈΡ‚ΡŒΡΡ Ρ„ΠΎΠ»ΡŒΠ³Π°.
  2. Π‘Π²ΠΈΠ½ΠΈΠ½Ρƒ Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π²ΠΏΠΎΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΊ Π²ΠΎΠ»ΠΎΠΊΠΎΠ½ ΡˆΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΡ‡ΠΊΠ°ΠΌΠΈ Ρ‚ΠΎΠ²Ρ‰ΠΈΠ½ΠΎΡŽ 1,5-2 см. КоТСн ΡˆΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΡ‡ΠΎΠΊ Π·Π»Π΅Π³ΠΊΠ° Π²Ρ–Π΄Π±ΠΈΠ²Π°Ρ”ΠΌΠΎ, солимо, ΠΏΠ΅Ρ€Ρ‡ΠΈΠΌΠΎ Ρ– посипаємо Π· Π΄Π²ΠΎΡ… сторін ΠΏΡ€ΠΈΠΏΡ€Π°Π²ΠΎΡŽ для ΠΌ’яса.
  3. Π’Π΅Ρ€ΡˆΠΊΠΎΠ²Π΅ масло Ρ€ΠΎΠ·Ρ‚ΠΎΠΏΠ»ΡŽΡ”ΠΌΠΎ Π±ΡƒΠ΄ΡŒ-яким Π·Ρ€ΡƒΡ‡Π½ΠΈΠΌ способом. Π— Π»ΠΈΠΌΠΎΠ½Π° Π²ΠΈΡ‡Π°Π²Π»ΡŽΡ”ΠΌΠΎ сік Ρ– Π²Π»ΠΈΠ²Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π΄ΠΎ Ρ€ΠΎΠ·Ρ‚ΠΎΠΏΠ»Π΅Π½ΠΎΠ³ΠΎ масла, Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ Ρ†ΡƒΠΊΠΎΡ€.
  4. МСд Ρ€ΠΎΠ·Ρ‚ΠΎΠΏΠ»ΡŽΡ”ΠΌΠΎ. ΠšΠΎΡ€Ρ–Π½ΡŒ Ρ–ΠΌΠ±ΠΈΡ€Ρƒ ΠΎΡ‡ΠΈΡ‰Π°Ρ”ΠΌΠΎ, Π½Π°Ρ‚ΠΈΡ€Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π½Π° Π΄Ρ€Ρ–Π±Π½Ρ–ΠΉ Ρ‚Π΅Ρ€Ρ‚Ρ†Ρ– ΠΉ Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π΄ΠΎ ΠΌΠ΅Π΄Ρƒ. Π Π΅Ρ‚Π΅Π»ΡŒΠ½ΠΎ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΡƒΡ”ΠΌΠΎ соус.
  5. Π―Π±Π»ΡƒΠΊΠ° ΠΌΠΈΡ”ΠΌΠΎ Ρ– видаляємо сСрцСвину, Π·Π° баТанням ΠΎΡ‡ΠΈΡ‰Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π²Ρ–Π΄ ΡˆΠΊΡ–Ρ€ΠΊΠΈ. Нарізаємо яблука Π½Π΅Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠΈΠΌΠΈ ΡˆΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΡ‡ΠΊΠ°ΠΌΠΈ.
  6. Π”ΡƒΡ…ΠΎΠ²ΠΊΡƒ Π²ΠΊΠ»ΡŽΡ‡Π°Ρ”ΠΌΠΎ розігріватися Π΄ΠΎ 180 градусів.
  7. Π£ Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΡƒ для запікання Π²ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ ΠΏΠΎΠ»ΠΎΠ²ΠΈΠ½Ρƒ яблук.
  8. Π—Π²Π΅Ρ€Ρ…Ρƒ Π²ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ ΠΌ’ясо.
  9. КоТСн ΡˆΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΡ‡ΠΎΠΊ ΠΌ’яса Π·ΠΌΠ°Ρ‰ΡƒΡ”ΠΌΠΎ ΠΌΠ΅Π΄ΠΎΠ²ΠΎ-Ρ–ΠΌΠ±ΠΈΡ€Π½ΠΈΠΌ соусом.
  10. Π’ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π½Π° ΠΌ’ясо яблука, Ρ‰ΠΎ залишилися Ρ– ΠΏΠΎΠ»ΠΈΠ²Π°Ρ”ΠΌΠΎ Ρ€ΠΎΠ·Ρ‚ΠΎΠΏΠ»Π΅Π½ΠΈΠΌ Π²Π΅Ρ€ΡˆΠΊΠΎΠ²ΠΈΠΌ маслом.
  11. Накриваємо Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΡƒ Ρ„ΠΎΠ»ΡŒΠ³ΠΎΡŽ Ρ– відправляємо Π² Π΄ΡƒΡ…ΠΎΠ²ΠΊΡƒ Π½Π° 50 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½ (орієнтуйтСся Π½Π° свою Π΄ΡƒΡ…ΠΎΠ²ΠΊΡƒ).
  12. ΠŸΠΎΡ‚Ρ–ΠΌ Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΡƒ Π· ΠΌ’ясом дістаємо Π· Π΄ΡƒΡ…ΠΎΠ²ΠΊΠΈ. Π—Π½Ρ–ΠΌΠ°Ρ”ΠΌΠΎ Π· Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΠΈ Ρ„ΠΎΠ»ΡŒΠ³Ρƒ, Π·Π°Π±ΠΈΡ€Π°Ρ”ΠΌΠΎ ΡˆΠ°Ρ€ яблук Π· ΠΌ’яса. ΠŸΠΎΠ²Π΅Ρ€Ρ‚Π°Ρ”ΠΌΠΎ ΠΌ’ясо Π² Π΄ΡƒΡ…ΠΎΠ²ΠΊΡƒ Ρ‰Π΅ Π½Π° 10-15 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½, Ρ‰ΠΎΠ± ΠΏΡ–Π΄Ρ€ΡƒΠΌ’янилося.
  13. Π‘Π²ΠΈΠ½ΠΈΠ½Π°, Π·Π°ΠΏΠ΅Ρ‡Π΅Π½Π° Π· яблуками, ΠΏΡ–Π΄ ΠΌΠ΅Π΄ΠΎΠ²ΠΎ-Ρ–ΠΌΠ±ΠΈΡ€Π½ΠΈΠΌ соусом, Π³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²Π°.
  14. ΠŸΠΎΠ΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ ΠΌ’ясо Π·Ρ– ΡˆΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΡ‡ΠΊΠ°ΠΌΠΈ яблук. МоТна ΠΏΠΎΠ΄Π°Ρ‚ΠΈ Π· Π³Π°Ρ€Π½Ρ–Ρ€ΠΎΠΌ β€” рисом Π°Π±ΠΎ картопляним ΠΏΡŽΡ€Π΅.
  15. Π—Π° баТанням Π· Π·Π°ΠΏΠ΅Ρ‡Π΅Π½ΠΈΡ… яблук Ρ– соку, Ρ‰ΠΎ виділився ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° Π·Ρ€ΠΎΠ±ΠΈΡ‚ΠΈ соус, ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Π±ΠΈΡ‚ΠΈ яблука Π±Π»Π΅Π½Π΄Π΅Ρ€ΠΎΠΌ.

Π‘ΠΌΠ°Ρ‡Π½ΠΎΠ³ΠΎ!

Π’Ρ€ΠΈΠΌΠ°ΠΉΡ‚Π΅ Ρ‰Π΅ Ρ†Ρ–ΠΊΠ°Π²ΠΈΠΉ Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚: Π‘Π²ΠΈΠ½ΠΈΠ½Π° Π² Ρ–ΠΌΠ±ΠΈΡ€Π½ΠΎΠΌΡƒ ΠΌΠ°Ρ€ΠΈΠ½Π°Π΄Ρ–, Π·Π°ΠΏΠ΅Ρ‡Π΅Π½Π° Π· ΠΊΠ°ΠΏΡƒΡΡ‚ΠΎΡŽ

1 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠ°2 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ3 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ4 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ5 Π—Ρ–Ρ€ΠΎΠΊ (Поки ΠΎΡ†Ρ–Π½ΠΎΠΊ Π½Π΅ΠΌΠ°Ρ”)
Loading...
ΠŸΠΎΠΊΠ°Π·Π°Ρ‚ΠΈ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΠ΅
Π‘Ρ…ΠΎΠΆΡ– статті

Π—Π°Π»ΠΈΡˆΠΈΡ‚ΠΈ Π²Ρ–Π΄ΠΏΠΎΠ²Ρ–Π΄ΡŒ

Π’Π°ΡˆΠ° e-mail адрСса Π½Π΅ ΠΎΠΏΡ€ΠΈΠ»ΡŽΠ΄Π½ΡŽΠ²Π°Ρ‚ΠΈΠΌΠ΅Ρ‚ΡŒΡΡ. ΠžΠ±ΠΎΠ²β€™ΡΠ·ΠΊΠΎΠ²Ρ– поля ΠΏΠΎΠ·Π½Π°Ρ‡Π΅Π½Ρ– *

Close