Свинина з медом і соєвим соусом

Пряна ніжна свинина просто розтане в роті – спробуй!
Свинина з медом і соєвим соусом за цим рецептом вийде м’якою, ніжною і з багатою пряною смаковою гаммою. А м’ясо буде з легкістю відшаровуватися від кістки. Обов’язково потрібно випробувати ці відчуття!
Інгредієнти:
- Свинина 750 грамів
- Мед 40 грамів
- Соєвий соус 40 мілілітрів
- Гірчиця 20 грамів
- Лимони 120 грамів
- Апельсини 150 грамів
- Сіль 10 грамів
- Перець 5 грамів
- Спеції сухі за смаком
Приготування:
- Свинину підготувати до маринування наступним чином:
Помити, якщо необхідно – нарізати на шматочки, видалити жорсткі прожилки. В зручний для перемішування посуд скласти м’ясо, додати солі, перцю, спецій і перемішати. - Далі маринад:
Змішати мед, соєвий соус, гірчицю. В цю суміш додати сік лимона та апельсина, перемішати.
До приправленого м’яса вилити маринад. Все м’ясо необхідно покрити маринадом доверху. Маринувати в холодному місці не менше двох годин, а краще добу. - Мариноване м’ясо викласти на лист змазаний олією. Запікати до готовності при температурі 180-200 градусів 60 хвилин.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Свинина з овочами по азіатськи