Стручкова квасоля з пармезаном і капустою кале

Легкий овочевий мікс зі стручкової квасолі, тушкованої в білому вині, печериць і багатою білком капусти кале, приправлений пластівцями гострого червоного перцю. Пармезан додає смаку насиченості. Можна використовувати як гарнір або як самостійну страву.
Автор рецепта – Джада Де Лаурентіс – шеф-кухар, журналіст, ведуча
Інгредієнти:
- Оливкової олії 3 столові ложки
- 1 цибулина, нарізана кільцями
- Печериць 110 грамів, очищених і розрізаних на чверті (близько 14 грибів)
- Стручкової квасолі з обрізаними хвостиками 700 грамів, нарізаної на шматочки 2,5 см
- Солі 2 чайні ложки
- Меленого чорного перцю 1/2 чайної ложки
- Білого вина 1/4 стакана
- Пластівців червоного перцю 1/2 чайної ложки
- Капусти кале без стебел 1 пучок (230 грамів), митої, крупно рубаної
- Лимонного соку (приблизно 1/2 лимона) 2 столові ложки
- Пармезану 3 столові ложки, тертого на дрібній тертці
Приготування:
- Розігрійте оливкову олію у великому сотейнику з товстим дном на помірно сильному вогні. Додайте цибулю й обсмажуйте її до прозорості протягом приблизно 4 хвилин.
- Додайте гриби, стручкову квасолю, сіль і перець і обсмажуйте протягом 2 хвилин. Додайте вино і продовжуйте тушкувати близько 5 хвилин, поки стручкова квасоля не стане м’якою.
- Додайте пластівці червоного перцю і капусту кале, і продовжуйте готувати, поки капуста кале не стане в’ялою, протягом 4-5 хвилин.
- Додайте лимонний сік і сир пармезан. Ретельно перемішайте і подавайте негайно.
Смачного!
Приготуйте Овочеве рагу в хлібі. Дуже смачно і ситно!