ГарніриДругі стравиСтрави з грибівСтрави з овочів

Стручкова квасоля з пармезаном і капустою кале

Легкий овочевий мікс зі стручкової квасолі, тушкованої в білому вині, печериць і багатою білком капусти кале, приправлений пластівцями гострого червоного перцю. Пармезан додає смаку насиченості. Можна використовувати як гарнір або як самостійну страву.

Автор рецепта – Джада Де Лаурентіс – шеф-кухар, журналіст, ведуча

Інгредієнти:

  • Оливкової олії 3 столові ложки
  • 1 цибулина, нарізана кільцями
  • Печериць 110 грамів, очищених і розрізаних на чверті (близько 14 грибів)
  • Стручкової квасолі з обрізаними хвостиками 700 грамів, нарізаної на шматочки 2,5 см
  • Солі 2 чайні ложки
  • Меленого чорного перцю 1/2 чайної ложки
  • Білого вина 1/4 стакана
  • Пластівців червоного перцю 1/2 чайної ложки
  • Капусти кале без стебел 1 пучок (230 грамів), митої, крупно рубаної
  • Лимонного соку (приблизно 1/2 лимона) 2 столові ложки
  • Пармезану 3 столові ложки, тертого на дрібній тертці

Приготування:

  1. Розігрійте оливкову олію у великому сотейнику з товстим дном на помірно сильному вогні. Додайте цибулю й обсмажуйте її до прозорості протягом приблизно 4 хвилин.
  2. Додайте гриби, стручкову квасолю, сіль і перець і обсмажуйте протягом 2 хвилин. Додайте вино і продовжуйте тушкувати близько 5 хвилин, поки стручкова квасоля не стане м’якою.
  3. Додайте пластівці червоного перцю і капусту кале, і продовжуйте готувати, поки капуста кале не стане в’ялою, протягом 4-5 хвилин.
  4. Додайте лимонний сік і сир пармезан. Ретельно перемішайте і подавайте негайно.

Смачного!

Приготуйте Овочеве рагу в хлібі. Дуже смачно і ситно!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close