Курячі котлетки з сиром

Чудове куряче м’ясо і гарячий сир – що може бути смачніше? Ситне блюдо з пікантним смаком можна подавати з будь-яким гарніром. Сподобається і дорослим, і дітям!
Інгредієнти:
- Куряча грудка 500 грам
- Батон 200 грам
- Молоко тепле 1/2 склянки
- Масло вершкове 6 столових ложок
- Часник 1 зубчик
- Сіль 1/2 чайної ложки
- Панірувальні сухарі 1/2 склянки
- Олія 2 столові ложки
- Перець чорний мелений 1 щіпка
- Сир 100 грам
Приготування:
- Білий хліб (батон) розкришити й залити теплим молоком.
- Розм’яклий батон, грудку і зубчик часнику пропустити через м’ясорубку або подрібнити в блендері. Посолити і поперчити.
- З отриманого фаршу зліпити невеликі котлетки. В середину втопити брусочок сиру, заліпити його так, щоб він опинився всередині.
- Обваляти котлетки в панірувальних сухарях і обсмажити на сковороді з двох сторін по 3 хвилини. Перекласти в жароміцний посуд і поставити в духовку на 15 хвилин на 180 градусів.
Смачного!