Другі стравиСтрави з м'ясаСтрави з овочів

Вершкове рагу з фаршем

Апетитне блюдо з м’ясом і овочами в сирному тягучому соусі! Трохи свіжої зелені й справжній обід готовий. Набір овочів можна змінювати на свій смак!

Інгредієнти:

  • Оливкова олія 50 мілілітрів
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Морква 100 грам
  • Стебло селери 100 грам
  • Картопля 3 штуки
  • Овочевий бульйон 600 грам
  • Масло вершкове 50 грам
  • Борошно пшеничне 30 грам
  • Молоко 400 мілілітрів
  • Яловичий фарш 400 грам
  • Сир 200 грам

Приготування:

  1. Цибулю порізати й засмажити в глибокій сковороді. Овочі порізати та перекласти в сковороду до цибулі. Залити овочевим бульйоном, поставити на середній вогонь на 15 хвилин.
  2. На іншій сковороді розтопити вершкове масло. Змішати з борошном, постійно помішуючи. Влити молоко. Помішувати, поки рідина не почне густіти.
  3. Отриманим соусом залити овочі на сковороді. Додати обсмажений фарш. Посолити, поперчити, перемішати. З’єднати з тертим сиром.
  4. Прикрасити свіжою рубаною зеленню.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close