Вершкове рагу з фаршем

Апетитне блюдо з м’ясом і овочами в сирному тягучому соусі! Трохи свіжої зелені й справжній обід готовий. Набір овочів можна змінювати на свій смак!
Інгредієнти:
- Оливкова олія 50 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста 1 штука
- Морква 100 грам
- Стебло селери 100 грам
- Картопля 3 штуки
- Овочевий бульйон 600 грам
- Масло вершкове 50 грам
- Борошно пшеничне 30 грам
- Молоко 400 мілілітрів
- Яловичий фарш 400 грам
- Сир 200 грам
Приготування:
- Цибулю порізати й засмажити в глибокій сковороді. Овочі порізати та перекласти в сковороду до цибулі. Залити овочевим бульйоном, поставити на середній вогонь на 15 хвилин.
- На іншій сковороді розтопити вершкове масло. Змішати з борошном, постійно помішуючи. Влити молоко. Помішувати, поки рідина не почне густіти.
- Отриманим соусом залити овочі на сковороді. Додати обсмажений фарш. Посолити, поперчити, перемішати. З’єднати з тертим сиром.
- Прикрасити свіжою рубаною зеленню.
Смачного!