Другі стравиСтрави з овочів

Овочеве рагу в хлібі

Аромат свіжого житнього хліба і запечені овочі! І хліб служить прекрасною тарілкою, в якій рагу стає ще смачніше. Набір овочів можна вибирати на власний смак!

Інгредієнти:

  • Капуста броколі 200 грам
  • Хліб житній круглий 1 штука
  • Гарбуз 300 грам
  • Картопля 2 штуки
  • Перець болгарський 1 штука
  • Морква 1 штука
  • Перець чилі 1 штука
  • Лавровий лист 2 листи
  • Сушений базилік 1 столова ложка
  • Петрушка рубана 2 столові ложки
  • Томатна паста 3 столові ложки
  • Масло рослинне 2 столові ложки

Приготування:

  1. Всі овочі порізати середніми кубиками. Моркву і картоплю обсмажити на олії, додати гарбуз, солодкий і перець чилі, ще трохи тушити.
  2. Потім додати суцвіття броколі, посипати сушеним базиліком, додати свіжої петрушки.
  3. Додати томатну пасту. Якщо потрібно, підсолити й поперчити за смаком.
  4. З житнього хліба зрізати верхівку, видалити м’якуш, трохи підсушити в духовці. Покласти в нього рагу, додати лавровий лист. Закрити хліб фольгою і поставити в духовку на 40 хвилин при 160-180 градусах.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close