Овочеве рагу в хлібі

Аромат свіжого житнього хліба і запечені овочі! І хліб служить прекрасною тарілкою, в якій рагу стає ще смачніше. Набір овочів можна вибирати на власний смак!
Інгредієнти:
- Капуста броколі 200 грам
- Хліб житній круглий 1 штука
- Гарбуз 300 грам
- Картопля 2 штуки
- Перець болгарський 1 штука
- Морква 1 штука
- Перець чилі 1 штука
- Лавровий лист 2 листи
- Сушений базилік 1 столова ложка
- Петрушка рубана 2 столові ложки
- Томатна паста 3 столові ложки
- Масло рослинне 2 столові ложки
Приготування:
- Всі овочі порізати середніми кубиками. Моркву і картоплю обсмажити на олії, додати гарбуз, солодкий і перець чилі, ще трохи тушити.
- Потім додати суцвіття броколі, посипати сушеним базиліком, додати свіжої петрушки.
- Додати томатну пасту. Якщо потрібно, підсолити й поперчити за смаком.
- З житнього хліба зрізати верхівку, видалити м’якуш, трохи підсушити в духовці. Покласти в нього рагу, додати лавровий лист. Закрити хліб фольгою і поставити в духовку на 40 хвилин при 160-180 градусах.
Смачного!