Другі стравиСтрави з м'яса

Яловичина в червоному вині

Оригінальний спосіб приготувати яловичину є! Її можна засмажити на грилі в незвичайному соусі на основі червоного вина. Виходить блюдо з тонким ароматом і ніжним смаком!

Інгредієнти:

  • Яловичина (товстий край) 1 кілограм
  • Цибуля шалот 50 грам
  • Вино червоне 150 мілілітрів
  • Бульйон яловичий 100 грам
  • Масло вершкове 50 грам
  • Борошно пшеничне 1 столова ложка
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Приготування:

  1. М’ясо повинно стати кімнатної температури до моменту приготування, так що його потрібно викласти з холодильника заздалегідь. Обробити на шматки.
  2. Кожен шматок обсмажити (до бажаного ступеня прожарювання) на грилі по 7-8 хвилин. Потім обернути фольгою.
  3. Для приготування соусу розтоплюємо 1/3 частину масла в металевому посуді, потім на ньому обсмажуємо порізану цибулю шалот, потім в цю суміш вливаємо вино.
  4. Як тільки вино почне закипати, додати бульйон. Приблизно 10 хвилин тримати поки соус не закипить знову.
  5. Додаємо на сковороду інше масло і борошно, ретельно перемішуємо, поки соус не загусне. Тепер його можна посолити та поперчити за смаком.
  6. Розгорнути фольгу, подати м’ясо і теплий соус.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close