Яловичина в червоному вині

Оригінальний спосіб приготувати яловичину є! Її можна засмажити на грилі в незвичайному соусі на основі червоного вина. Виходить блюдо з тонким ароматом і ніжним смаком!
Інгредієнти:
- Яловичина (товстий край) 1 кілограм
- Цибуля шалот 50 грам
- Вино червоне 150 мілілітрів
- Бульйон яловичий 100 грам
- Масло вершкове 50 грам
- Борошно пшеничне 1 столова ложка
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Приготування:
- М’ясо повинно стати кімнатної температури до моменту приготування, так що його потрібно викласти з холодильника заздалегідь. Обробити на шматки.
- Кожен шматок обсмажити (до бажаного ступеня прожарювання) на грилі по 7-8 хвилин. Потім обернути фольгою.
- Для приготування соусу розтоплюємо 1/3 частину масла в металевому посуді, потім на ньому обсмажуємо порізану цибулю шалот, потім в цю суміш вливаємо вино.
- Як тільки вино почне закипати, додати бульйон. Приблизно 10 хвилин тримати поки соус не закипить знову.
- Додаємо на сковороду інше масло і борошно, ретельно перемішуємо, поки соус не загусне. Тепер його можна посолити та поперчити за смаком.
- Розгорнути фольгу, подати м’ясо і теплий соус.
Смачного!