Другі стравиСтрави з м'яса

Пиріжки з м’ясом засмажені у фритюрі

Дуже смачні пиріжки, смажені у фритюрі з м’ясом!
Пиріжки з м’ясом, смажені у фритюрі, звичайно, не корисні та дуже калорійні, але дуже смачні, і іноді все-таки варто себе побалувати цією шкідливою ​​смакотою. Головне – дотримуватися простих правил смаження у фритюрі. Фритюр при смаженні потрібно розігріти до 170 градусів, але не допускати перегріву, інакше масло буде горіти, а пиріжки стануть гіркими. Але не можна допускати температури й нижче 170 градусів, оскільки інакше пиріжки не будуть смажиться, а вберуть багато масла і придбають неприємний жирний смак.

Інгредієнти:

  • Пшеничне борошно 600 грамів
  • Молоко 200 мілілітрів
  • Вода 50 мілілітрів
  • Рослинна олія 100 мілілітрів
  • Курячі яйця 2 штуки
  • Сухі дріжджі 8 грамів
  • Цукор 1 столова ложка
  • Сіль 1 чайна ложка
  • Фарш м’ясний 500 грамів
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Перець чорний мелений за смаком

Приготування:

  1. Тісто приготуємо опарним способом, але якщо час не дозволяє можна приготувати без опари. Для опари розігріваємо воду до 35 градусів. У воду додаємо дріжджі, цукор і пару столових ложок борошна. Суміш добре розмішуємо і залишаємо в теплому місці на 20 хвилин. Краще це робити в скляному посуді. Коли на поверхні суміші з’явиться пінка, значить опара приспіла, можна переходити до підготовки дріжджового тіста.
  2. Для цього у великій мисці розігріваємо до 25 градусів молоко. У чашці збиваємо з сіллю яйця, але великої піни не потрібно, головне – яйця перетворити в однорідну масу. Яєчну суміш вливаємо в миску з молоком, додаємо рослинну олію і вливаємо опару. Перемішуємо отриману суміш і всипаємо частинами просіяне борошно, періодично вимішуємо тісто. Борошно додаємо до тих пір, поки тісто не стане еластичним і стане відлипати від рук і стінок миски.
  3. Коли тісто готове, ставимо його в мисці в тепле місце для підйому на 2 години. Коли тісто збільшиться вдвічі, обминаємо його і даємо ще раз піднятися. Тісто готове до випічки пирогів.
  4. Готуємо начинку. Можна взяти готовий фарш (суміш яловичини й свинини), додаємо до нього дрібно порізану цибулину, за смаком сіль і чорний мелений перець, перемішуємо до отримання однорідної маси.
  5. З тіста формуємо ковбаску, яку ділимо на маленькі колобки. З кожного колобка на посипаній борошном поверхні столу розгортаємо тонкий круглий пласт, на одну сторону кладемо столову ложку фаршу, скріплюємо тісто, формуючи пиріжки.
  6. Розігріваємо на сковороді з товстим дном рослинну олію до 170 градусів, викладаємо в неї (коли вона зашипить) пиріжки та обсмажуємо до рум’янцю їх по обидва боки. Викладаємо їх на паперовий рушник, щоб стік зайвий жир.
  7. Подаємо пиріжки теплими до столу, до чаю або кави.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Делікатесна тарілка для двох

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close