Другі стравиСтрави з м'яса

Стейк в бальзамічному соусі з інжиром

Цей стейк з яловичини задовольнить смак будь-якого гурмана! Бальзамічний соус приправлений свіжим інжиром – по-справжньому королівське блюдо. Причому готується воно зовсім недовго!

Інгредієнти:

  • Яловичий стейк 1 штука
  • Соус бальзамічний 100 грам
  • Бальзамічний оцет 50 грам
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • Інжировий джем 2 столові ложки

Приготування:

  1. Бальзамічний оцет і джем з інжиру потрібно змішати в блендері.
  2. М’ясо посолити та поперчити, залити цим маринадом і залишити на 2 години.
  3. Сковороду або гриль розігріти, смажити стейк на вершковому маслі по 5-7 хвилин з кожного боку. Міру прожарювання можна регулювати самостійно, зробивши надріз на м’ясі.
  4. Подавати попередньо поливши бальзамічним соусом.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close