Другі стравиСтрави з птиці

Стегенця курячі під овочевим соусом

Курячі стегенця під овочевим соусом зі смаженими скибочками яблука і м’яти. Цікаве і дуже ароматне блюдо можна приготувати не тільки зі стегенця, можна використовувати курячу грудку. Блюдо дуже смачне і готується швидко.

Інгредієнти:

  • Стегенце куряче 1 штука
  • Морква 1 штука
  • Селера коренева 2 скибочки
  • Цибуля зелена 1-2 штуки
  • Яблуко 1 штука
  • М’ята 7-8 штук
  • Олія рослинна 2 столові ложки

Приготування:

  1. На рослинній олії потрібно посмажити стегенце, посолити й поперчити. Стегенце прибрати.
  2. Наріжте тонкою соломкою моркву і селеру.
  3. Наріжте зелену цибулю.
  4. Яблуко потрібно почистити та розрізати на 4 частини й підготувати листя м’яти.
  5. На курячому жиру потрібно швидко обсмажити овочі протягом пару хвилин, влийте соєвий соус, перемішайте.
  6. Перекладіть овочі до курки.
  7. А на місце овочів викладіть яблучні скибочки й листя м’яти. Смажте швидко з двох сторін. Не дайте яблуку розвалитись.
  8. Розкладіть яблучні скибочки й листя м’яти, все поперчіть.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Курячі грудки в гострій персиковій глазурі на грилі

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close