Смажений кальмар

Дуже ефектне блюдо, яке спокійно може претендувати на звання екзотичного. При цьому, інгредієнти, необхідні для його приготування, продаються в кожному супермаркеті. Смажений кальмар відрізняє ніжним смаком і приємним морським присмаком.
Інгредієнти:
- Кальмар 1 штука
- Розмарин 1 штука
- Часник 1 зубчик
- Перець чилі 1/3 штуки
- Сіль за смаком
- Олія 2 столові ложки
Приготування:
- Почистіть тушку кальмара від нутрощів і плівки.
- Зробіть на ній тонкі надрізи навхрест.
- Збризніть лимонним соком, покладіть зверху розмарин і залиште на 10-15 хвилин.
- Дрібно наріжте перець чилі й часник. Змішайте їх в одній мисці. Додайте туди ж олію і трохи лимонного соку.
- Коли кальмар промаринуєте підсмажте його на сковороді з оливковою олією. Краще смажити протягом однієї хвилини з обох сторін, інакше кальмар може стати “гумовим”.
- Полийте соусом. Готово!
Смачного!