ГарніриДругі стравиСтрави з овочів

Смажений кабачок в паніруванні з прованських трав

Кабачки – це легкий гарнір, який підійде як до м’ясних, так і до рибних страв. Також може бути самостійною стравою. Кабачки смажені – рецепт одного з найпопулярніших способів приготування кабачків.

Інгредієнти:

  • Кабачок 1 штука
  • Яйце куряче 2 штуки
  • Сухарі панірувальні за смаком
  • Прованські трави за смаком
  • Сіль за смаком
  • Соняшникова олія для смаження

Приготування:

  1. Нарізаємо кружальцями молоденький кабачок. У панірувальні сухарі додаємо прованські трави й мочаємо кабачок. Яйце перемішуємо виделкою і додаємо сіль. Вмочуємо кабачки.
  2. Смажимо на добре розігрітій олії, викладаючи на сковороду. Перевертаємо і смажимо з іншого боку до рум’яної скоринки. Смажені кабачки перекладаємо на паперовий рушник, щоб прибрати зайву олію.
  3. Готові смачні кабачки подаємо з часниковим соусом.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Стручкова квасоля з пармезаном

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close