Другі стравиСтрави з грибів

Смажені печериці на шампурі

Печериці на шампурі. Дуже люблю печериці приготовані таким способом. Ця страва не вимагає будь-яких доповнень, прекрасний обід і вечеря. Хороший варіант гарніру до риби або м’яса гриль. Можна готувати на дачі й природі. Спробуйте. Дуже смачно.

Інгредієнти:

  • Печериці 1 кілограм
  • Оцет бальзамічний 50 мілілітрів
  • Соєвий соус 50 мілілітрів
  • Базилік сухий
  • Вино біле напівсухе 50 мілілітрів
  • Оливкова олія 3 столові ложки
  • Сіль за смаком
  • Суміш перців за смаком

Приготування:

  1. Печериці потрібні нам середнього розміру. Добре помити.
  2. Посипати сухим базиліком.
  3. Поперчити й посолити. Перемішати.
  4. Додати вино, оливкову олію, бальзамічний оцет і соєвий соус. Перемішати. Замаринувати на 20 хвилин.
  5. Одягти на шампур по довжині й обсмажити на мангалі або в духовці.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Броколі з грибами

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close