Другі стравиСтрави з грибів

Смажені гриби з часником

У цій статті розглянемо найпростіший, але дуже смачний рецепт смажених грибів з часником. Ця страва цілком підійде для вегетаріанців або урізноманітнює пісний стіл. Також воно просто прикрасить вашу сімейну вечерю. Може виступати як самостійне блюдо. Гриби подаються гарячими й за бажанням з чорним хлібом.

Смажені гриби з часником відмінно поєднуються з відвареною картоплею або гарніром з крупи, наприклад гречаною і перловою кашею.

Інгредієнти:

  • Гриби 500 грамів
  • Цибуля ріпчаста 2 штуки
  • Часник 5-6 зубчиків
  • Сіль, спеції 3 щіпки
  • Олія рослинна 50 мілілітрів

Приготування:

  1. Гриби вимочити в теплій воді, промити.
  2. Порізати скибочками, дрібні залишити цілими.
  3. Влити олію в сковороду, поставити на вогонь. Обсмажувати гриби 15-20 хвилин.
  4. Почистити цибулю і порубати півкільцями.
  5. Додати цибулю до грибів і добре посолити. Обсмажувати ще 15 хвилин.
  6. Додати спеції й чорний перець.
  7. Почистити кілька зубчиків часнику і дрібно порубати або видавити через прес.
  8. Додаємо в гриби рубаний часник, перемішуємо й обсмажуємо ще 5-7 хвилин.
  9. Смажені гриби з часником можна їсти як самостійну страву або з відвареною картоплею.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Стручкова квасоля з пармезаном і капустою кале

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close