Смажена картопля з карі і часником

Інгредієнти:
- Картоплі 2 штуки
- Цибуля ріпчаста 0.5 штуки
- Часник 1 зубчик
- Олія рослинна 30 мілілітрів
- Карі 0.5 чайної ложки
- Перець чорний мелений 2 грами
- Сіль 2 грами
- Вершкове масло
Приготування:
- Добре вимити картоплю, обернути її плівкою, помістити на пару-трійку хвилин в мікрохвильовку на потужність 600 Вт.
- Акуратно видалити шкірку, порізати на великі шматки.
- Розігріти в сковороді олію, обсмажити часник з цибулею, покласти картоплю, шматочки вершкового масла, приправити сіллю і карі.
- Перед подачею смажену картоплю з карі й часником присипати меленим чорним перцем.
Смачного!