Скумбрія з травами та вершковим маслом в духовці

Цей рецепт відкрила для мене моя подруга. Завдяки вершковому маслу, філе виходить дивовижно ніжним. Робіть все за інструкцією і пишіть свої коментарі.
Інгредієнти:
- Скумбрія 2 штуки
- Твердий сир 150 грамів
- Картопля 800 грамів
- Морква 2 штуки
- Масло вершкове 85 грамів
- Цибуля 2 штуки
- Спеції, зелень – за смаком
Приготування:
- Підготовлену рибку наріжте на невеликі шматочки.
- Овочі потрібно очистити, картоплю і цибулю порізати на кубики, а моркву натерти на тертці.
- Картоплю обсмажте на сковороді до легкої рум’яної скоринки.
- Вистелити дно деко фольгою і викладіть картоплю, посоліть і поперчіть.
- Потім покладіть шматочки скумбрії, зверху посипте спеціями.
- Далі йде шар цибулі, потім морква.
- У центр кладемо дрібні шматочки вершкового масла і засипаємо все тертим сиром.
- Запікаємо все хвилин 30.
- При подачі на стіл посипте все свіжою зеленню.
Смачного!