Шніцель із яловичини на сковороді

Сьогодні пропоную приготувати шніцель з яловичини. Тому, що смажиться він швидко, ви за лічені хвилини зможете подати до столу ситне і поживне блюдо.
Такий шніцель можна подати самостійно, а можна додати до нього улюблений гарнір або свіжі овочі.
Інгредієнти:
- Яловичина 400 грамів
- Борошно пшеничне 3 столові ложки
- Яйця курячі 1 штука
- Панірувальні сухарі 100 грамів
- Рослинна олія 50 грамів
- Сіль 0,5 чайної ложки
- Чорний мелений перець 3 щіпки
Приготування:
- Нарізати яловичину на великі, але тонкі шматки, відбити кулінарним молоточком.
- Яловичину посолити й поперчити, спеції можна використовувати за смаком.
- Запанірувати м’ясо в борошні з двох сторін, зайву муку струсити.
- Курячі яйця збовтати в глибокій мисці й занурити туди яловичину.
- Запанірувати м’ясо в сухарях з усіх боків.
- Сухарі для панірування можна використовувати домашні або магазинні покупні.
- Прогріти рослинну олію на сковороді й викласти туди підготовлений шніцель.
- Почати смажити м’ясо, вогонь зробити помірним, але таким, щоб шніцель не пригорів, а рівномірно обсмажився. Коли нижня сторона стане золотистою, перевернути м’ясо.
- Обсмажити м’ясо зі зворотного боку до рум’яної скоринки.
- Смажити приблизно 3-4 хвилини на середньому вогні, поки м’ясо повністю не приготується. У великій кількості олії це відбувається швидко.
- Шніцель з яловичини готовий, приготуйте до нього улюблений соус, гарнір або легкий салат.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: М’ясні оладки з грибами