Другі стравиШашлик

Курячий шашлик з кокосовим маринадом

Дуже незвичайний рецепт маринаду для курячого філе. Смак курки виходить дуже незвичайним і екзотичним. Ви можете приготувати такий шашлик на свято і всі ваші гості будуть в захваті від ніжності м’яса і приємного післясмаку.

Інгредієнти:

  • Куряче філе 1 кілограм
  • Йогурт 125 мілілітрів
  • Молоко кокосове 100 мілілітрів
  • Сік лимонний 50 мілілітрів
  • Часник 2 зубчики
  • Кінза (коріандр) 1 пучок
  • Персики 500 грам
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Приготування:

  1. Змішайте в блендері кокосове молоко, йогурт і лимонний сік. Наріжте часник і кінзу, додайте їх в блендер. Посоліть і поперчіть, збийте до однорідної консистенції.
  2. Наріжте м’ясо середніми шматочками, придатними для шашлику, залийте маринадом і приберіть на 3 години в холодильник.
  3. Наріжте персики невеликими шматочками. Нанизуйте м’ясо на шампур, чергуючи його зі шматочками персика.
  4. Розігрійте духовку до 180 градусів і відправте м’ясо туди. Запікайте протягом 30 хвилин. Готово!

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close