Курячий шашлик з кокосовим маринадом

Дуже незвичайний рецепт маринаду для курячого філе. Смак курки виходить дуже незвичайним і екзотичним. Ви можете приготувати такий шашлик на свято і всі ваші гості будуть в захваті від ніжності м’яса і приємного післясмаку.
Інгредієнти:
- Куряче філе 1 кілограм
- Йогурт 125 мілілітрів
- Молоко кокосове 100 мілілітрів
- Сік лимонний 50 мілілітрів
- Часник 2 зубчики
- Кінза (коріандр) 1 пучок
- Персики 500 грам
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Приготування:
- Змішайте в блендері кокосове молоко, йогурт і лимонний сік. Наріжте часник і кінзу, додайте їх в блендер. Посоліть і поперчіть, збийте до однорідної консистенції.
- Наріжте м’ясо середніми шматочками, придатними для шашлику, залийте маринадом і приберіть на 3 години в холодильник.
- Наріжте персики невеликими шматочками. Нанизуйте м’ясо на шампур, чергуючи його зі шматочками персика.
- Розігрійте духовку до 180 градусів і відправте м’ясо туди. Запікайте протягом 30 хвилин. Готово!
Смачного!