Шашлик зі свинини в майонезі з цибулею

Ваш чоловік не встоїть! Шалено смачно, просто і по-домашньому!
Такий шашлик в майонезі можна приготувати не тільки на природі, але і вдома. Цей кулінарний рецепт я дізналася від друзів. Вони люблять гостру і пікантну їжу з прянощами та спеціями. Якщо ви відноситесь до шанувальників такої їжі та особливо любите шашлик, тоді цей кулінарний рецепт для вас. Я намагаюся харчуватися правильно, тому рідко їм гостре і жирне, але цей шашлик зі свинини в майонезі вийшов особливо смачним і ароматним, що я не змогла втриматися.
Інгредієнти:
- Свинина 2 кілограми
- Майонез 200 грамів
- Цибуля ріпчаста 6 штук
- Гірчиця 200 грамів
- Сіль за смаком
- Перець за смаком
Приготування:
- Для того, щоб шашлик вдався, потрібно правильно вибрати м’ясо. Мені порадили брати ту частину туші свинини, яка знаходиться вздовж хребта на її шиї. По-іншому її називають ошийок.
- Наріжте м’ясо на шматочки, розмір яких 4х4 сантиметри, далі почистіть і поріжте цибулю. Ми його різали кубиками. Покладіть м’ясо в каструлю. Поперчіть його, посоліть. Після цього покладіть цибулю.
- Перемішайте м’ясо і цибулю руками, щоб пішов сік.
- Далі готуємо маринад. Для нього беремо ваш найулюбленіший майонез і гірчицю. Перемішайте їх між собою. Влийте маринад в каструлю. Перемішайте м’ясо і цибулю в маринаді. Закрийте каструлю кришкою і поставте просочитися маринадом протягом 6 годин.
Смачного!