Другі стравиШашлик

Шашлик зі свинини в майонезі з цибулею

Ваш чоловік не встоїть! Шалено смачно, просто і по-домашньому!
Такий шашлик в майонезі можна приготувати не тільки на природі, але і вдома. Цей кулінарний рецепт я дізналася від друзів. Вони люблять гостру і пікантну їжу з прянощами та спеціями. Якщо ви відноситесь до шанувальників такої їжі та особливо любите шашлик, тоді цей кулінарний рецепт для вас. Я намагаюся харчуватися правильно, тому рідко їм гостре і жирне, але цей шашлик зі свинини в майонезі вийшов особливо смачним і ароматним, що я не змогла втриматися.

Інгредієнти:

  • Свинина 2 кілограми
  • Майонез 200 грамів
  • Цибуля ріпчаста 6 штук
  • Гірчиця 200 грамів
  • Сіль за смаком
  • Перець за смаком

Приготування:

  1. Для того, щоб шашлик вдався, потрібно правильно вибрати м’ясо. Мені порадили брати ту частину туші свинини, яка знаходиться вздовж хребта на її шиї. По-іншому її називають ошийок.
  2. Наріжте м’ясо на шматочки, розмір яких 4х4 сантиметри, далі почистіть і поріжте цибулю. Ми його різали кубиками. Покладіть м’ясо в каструлю. Поперчіть його, посоліть. Після цього покладіть цибулю.
  3. Перемішайте м’ясо і цибулю руками, щоб пішов сік.
  4. Далі готуємо маринад. Для нього беремо ваш найулюбленіший майонез і гірчицю. Перемішайте їх між собою. Влийте маринад в каструлю. Перемішайте м’ясо і цибулю в маринаді. Закрийте каструлю кришкою і поставте просочитися маринадом протягом 6 годин.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close