Другі стравиШашлик

Шашлик маринований в травах

Шашлик маринований в травах. Дуже любимо шашлик зі свинини, особливо з ошийка. Виходить завжди смачно і дуже ситно. Хочу запропонувати вам не складний маринад з цибулі й трав. Спробуйте.

Інгредієнти:

  • Свинячий ошийок 2 кілограми
  • Цибуля ріпчаста 2 штуки
  • Часник 4 зубчики
  • Чебрець пару гілочок
  • Базилік гілочка
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний за смаком
  • Приправа гриль за смаком
  • Олія рослинна 50 мілілітрів

Приготування:

  1. Свиняче м’ясо нарізати на шматочки.
  2. Цибулю і часник очистити, нарізати, додати до м’яса.
  3. Перемішати м’ясо з цибулею і часником, добре пом’яти. Додати свіжий чебрець і базилік.
  4. Посипати спеціями за смаком. Додати рослинну олію. Перемішати. Дати постояти протягом 12 годин.
  5. Одягти на шампур, обсмажити на мангалі до готовності.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Шашлик зі свинини в майонезі з цибулею

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close