Рис з кабачком і журавлиною

Рис з кабачком і журавлиною. Блюдо готується з вареного рису, змішується з іншими інгредієнтами й запікають у духовці. Я ще в кінці додала перепелине яйце і листя базиліка. Листя вийшли хрусткі й смачні. Страву можна подати як самостійну або як гарнір до риби.
Інгредієнти:
- Рис відварний 1 стакан
- Кабачок 2 скибочки
- Цибуля зелена 1 штука
- Журавлина 1 столова ложка
- Базилік 1 гілочка
- Сир твердий 3 столові ложки
- Сіль за смаком
- Перець чорний за смаком
- Вершкове масло 1 столова ложка
Приготування:
- Варений остиглий рис змішати з сиром тертим на дрібну тертку. На дрібну тертку кабачок і дрібно нарізати зелену цибулю. Дрібно нарізати листя базиліка, поперчити й посолити. Додати журавлину з вершковим маслом і дрібку цукру. Все ретельно перемішати.
- Змастити формочки вершковим маслом і розкласти рисову масу, утрамбувати. Відправити в духовку на 15 хвилин при температурі 200 градусів.
- Форми вийняти, вбити яйце і розкласти листя базиліка. Повернути в духовку на 3 хвилини.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Ризотто з грибами