Другі стравиСтрави з рису

Рис з кабачком і журавлиною

Рис з кабачком і журавлиною. Блюдо готується з вареного рису, змішується з іншими інгредієнтами й запікають у духовці. Я ще в кінці додала перепелине яйце і листя базиліка. Листя вийшли хрусткі й смачні. Страву можна подати як самостійну або як гарнір до риби.

Інгредієнти:

  • Рис відварний 1 стакан
  • Кабачок 2 скибочки
  • Цибуля зелена 1 штука
  • Журавлина 1 столова ложка
  • Базилік 1 гілочка
  • Сир твердий 3 столові ложки
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний за смаком
  • Вершкове масло 1 столова ложка

Приготування:

  1. Варений остиглий рис змішати з сиром тертим на дрібну тертку. На дрібну тертку кабачок і дрібно нарізати зелену цибулю. Дрібно нарізати листя базиліка, поперчити й посолити. Додати журавлину з вершковим маслом і дрібку цукру. Все ретельно перемішати.
  2. Змастити формочки вершковим маслом і розкласти рисову масу, утрамбувати. Відправити в духовку на 15 хвилин при температурі 200 градусів.
  3. Форми вийняти, вбити яйце і розкласти листя базиліка. Повернути в духовку на 3 хвилини.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Ризотто з грибами

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close