ГарніриДругі страви

Рис з кабачками й фаршем

Рис з кабачками й фаршем — це паличка виручалочка для господинь. Блюдо готується швидко і не складно.

Даний рецепт гарний тим, що він не обмежує вас чіткістю інгредієнтів і їх найменуванням. Ви зі спокійною душею можете брати будь-яке м’ясо і доповнювати блюдо різними овочами й спеціями.

Такі рецепти, як цей повинні бути в запасі у кожної господині. Адже не завжди є час на приготування повноцінного обіду чи вечері, яка буде складатися з першого, другого і компоту. А такий рис виходить дуже навіть ситним і смачним.

Інгредієнти:

  • М’ясний фарш 300 грамів
  • Кабачок 1 штука
  • Часник 3 зубчики
  • Морква 1 штука
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Рис 1 стакан
  • Кетчуп 2 столові ложки
  • Сіль 2 чайні ложки
  • Гірчиця 2 столові ложки
  • Рослинна олія 2 столові ложки
  • Спеції 1 чайна ложка

Приготування:

  1. Рис залити водою, посолити й відварити до готовності. Дотримуйтеся інструкції, зазначеної на упаковці.
  2. Поки готується рис приготувати овочі. Спочатку цибулю дрібно нарізати й обсмажити до золотистого кольору на рослинній олії.
  3. До цибулі додати натерту моркву й обсмажувати ще пару хвилин.
  4. Кабачки нарізати кубиками й додати на сковорідку. Кабачки пускають багато соку, потрібно дочекатися щоб зайва волога випарувалась.
  5. Коли кабачки підсмажаться, додати м’ясний фарш, кетчуп, сіль і спеції. Обсмажувати до готовності м’яса.
  6. Спеції можна брати ті, які підходять до м’яса й овочів. Наприклад, паприку, перець, суміш трав.
  7. Коли м’ясо посвітлішає і вже буде готово, додати подрібнений часник, гірчицю і рис. І тушкувати на невеликому вогні кілька хвилин.
  8. Якщо рис приготовлений не до кінця, то можна тушкувати довше.
  9. Рис з кабачками й фаршем подавати гарячим.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Картопляне пюре зі сметаною

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close