Класичний гарнір тайської кухні! Рис, зварений на кокосовому молоці за смаком дуже ніжний і ароматний. Трохи перчика чилі й шафран підсилюють екзотичний аромат. Інгредієнти: Рис 400 грам Молоко кокосове 250 мілілітрів Перець чилі червоний довгий 1/2 штуки Шафран за смаком Вода 250 мілілітрів Сіль за смаком Перець чорний мелений за смаком Приготування: Воду і молоко наливаємо в каструлю, ставимо на вогонь. У майже закипаючу рідину кладемо рис, додаємо сіль і перець. Близько 5 хвилин рис повинен кипіти. Потім вогонь зменшуємо. Рис потрібно постійно помішувати. Близько 10 хвилин даємо рису дійти під кришкою. Знімаємо з вогню. Додаємо дрібно порізаний чилі й шафран - якщо хочете, щоб колір рису став помаранчевим. Даємо постояти під кришкою ще 15 хвилин. Можна подавати на стіл! Смачного!