ГарніриДругі страви

Рис асорті з овочами на сковороді

Рис асорті з овочами на сковороді. Такий гарнір приготувати дуже легко і зовсім не клопітно. Головне стежити щоб вистачало бульйону. Використовую два види рису. Овочі можна використовувати як покупні так і сезонні.

Інгредієнти:

  • Рис Басматі 1/3 стакана
  • Рис коричневий 1/3 стакана
  • Мексиканська овочева суміш 100 грамів
  • Бульйон овочевий 2.5 стакана
  • Сіль за смаком
  • Суміш перців за смаком
  • Лавровий лист 2 листочки
  • Перець духмяний жменю

Приготування:

  1. Підготувати рис, я використовую рис асорті. В якості овочів використовую покупний набір. Розморозити. На рослинній олії обсмажити овочі протягом 5 – 7 хвилин.
  2. Додати рис. Перемішати. Залити овочевим бульйоном і готувати на середньому вогні, у міру випаровування рідини додавати її знову до повної готовності рису.
  3. Через 15 хвилин коли рис набухне додати спеції. Продовжувати готувати. За часом приготування рису займає 30 – 40 хвилин.
  4. Подавати в гарячому вигляді.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Гречка з зеленню і вареними яйцями

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close