Рис асорті з овочами на сковороді

Рис асорті з овочами на сковороді. Такий гарнір приготувати дуже легко і зовсім не клопітно. Головне стежити щоб вистачало бульйону. Використовую два види рису. Овочі можна використовувати як покупні так і сезонні.
Інгредієнти:
- Рис Басматі 1/3 стакана
- Рис коричневий 1/3 стакана
- Мексиканська овочева суміш 100 грамів
- Бульйон овочевий 2.5 стакана
- Сіль за смаком
- Суміш перців за смаком
- Лавровий лист 2 листочки
- Перець духмяний жменю
Приготування:
- Підготувати рис, я використовую рис асорті. В якості овочів використовую покупний набір. Розморозити. На рослинній олії обсмажити овочі протягом 5 – 7 хвилин.
- Додати рис. Перемішати. Залити овочевим бульйоном і готувати на середньому вогні, у міру випаровування рідини додавати її знову до повної готовності рису.
- Через 15 хвилин коли рис набухне додати спеції. Продовжувати готувати. За часом приготування рису займає 30 – 40 хвилин.
- Подавати в гарячому вигляді.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Гречка з зеленню і вареними яйцями