Рибні котлети з минтая з морквою та цибулею

Прості й смачні котлетки з фаршу минтаю
Інгредієнти:
- Минтай 1 кілограм
- Цибуля 1 штука
- Морква 1 штука
- Яйця 3 штуки
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Мускатний горіх 0.5 чайної ложки
- Білий хліб 20 грамів
- Панірувальні сухарі 7 столових ложок
Приготування:
- Цибулю нарізати півкільцями, моркву натерти на крупній тертці. все це обсмажити на олії. В кінці можна додати трохи мускатного горіха (не обов’язково). Далі потрібно перемолоти зажарку блендером або м’ясорубкою.
- Фарш у мене готовий покупний. Розморозила, віджала воду. Додала 3 яйця (дивіться по фаршу, додайте спочатку 2, якщо будуть котлети розвалюватися, то ще одне). Добавляємо перемелену зажарку, сіль і перець за смаком. Заздалегідь я замочила шматочок білого хліба в воді. Віджала його, перемолола і додала до фаршу. Добре вимісити фарш.
- Формуємо котлети й обвалюємо у панірувальних сухарях або можна в борошні. Смажимо на рослинній олії з 2-х сторін до золотистого кольору. У мене вийшло 19 котлет.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: М’ясні тюфтельки Карлсона