Другі стравиКотлетиСтрави з риби

Рибні котлети з минтая з морквою та цибулею

Прості й смачні котлетки з фаршу минтаю

Інгредієнти:

  • Минтай 1 кілограм
  • Цибуля 1 штука
  • Морква 1 штука
  • Яйця 3 штуки
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Мускатний горіх 0.5 чайної ложки
  • Білий хліб 20 грамів
  • Панірувальні сухарі 7 столових ложок

Приготування:

  1. Цибулю нарізати півкільцями, моркву натерти на крупній тертці. все це обсмажити на олії. В кінці можна додати трохи мускатного горіха (не обов’язково). Далі потрібно перемолоти зажарку блендером або м’ясорубкою.
  2. Фарш у мене готовий покупний. Розморозила, віджала воду. Додала 3 яйця (дивіться по фаршу, додайте спочатку 2, якщо будуть котлети розвалюватися, то ще одне). Добавляємо перемелену зажарку, сіль і перець за смаком. Заздалегідь я замочила шматочок білого хліба в воді. Віджала його, перемолола і додала до фаршу. Добре вимісити фарш.
  3. Формуємо котлети й обвалюємо у панірувальних сухарях або можна в борошні. Смажимо на рослинній олії з 2-х сторін до золотистого кольору. У мене вийшло 19 котлет.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: М’ясні тюфтельки Карлсона

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close