Риба, запечена з овочами, у фользі

Рибка, запечена з овочами за цим рецептом, обов’язково буде соковитою і ніжною, а овочі — яскравими й ароматними!
Інгредієнти:
- Філе тріски (або іншої білої риби) 500 грамів
- Цукіні 1 штука
- Перець болгарський червоний 1 штука
- Перець болгарський жовтий 1 штука
- Перець болгарський зелений 1 штука
- Цибуля ріпчаста 1 штука
- Часник 2 зубчики
- Оливкова олія 4 столові ложки
- Чебрець сушений за смаком
- Розмарин сушений за смаком
- Базилік сушений за смаком
- Петрушка сушена за смаком
- Кріп сушений за смаком
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Приготування:
- Цукіні нарізаємо середніми кубиками.
- Очищаємо болгарський перець (червоний, жовтий і зелений, щоб страва була яскравою). Нарізаємо перець середніми квадратиками.
- Цибулю очищаємо і нарізаємо середніми кубиками.
- Часник очищаємо і нарізаємо слайсами.
- На сильному вогні нагріваємо сковороду. Наливаємо туди оливкову олію і викладаємо цибулю, смажимо до прозорості.
- Додаємо перець, обсмажуємо хвилини три.
- Потім — цукіні. Обсмажуємо ще хвилини три.
- У самому кінці додаємо часник і трави (у мене — чебрець, розмарин, базилік зелений, петрушку і кріп).
- Включаємо духовку для розігрівання до 200 градусів.
- Філе риби промиваємо, обсушуємо паперовим рушником, розрізаємо на великі частини.
- Запікати рибу будемо порційно в фользі.
- Фольгу пензликом змащуємо оливковою олією. Викладаємо в центр філе риби, солимо і перчимо. Зверху на рибу викладаємо обсмажені овочі так, щоб риба була повністю покрита. Додаємо сіль і мелений перець.
- Накриваємо рибу зліва і справа фольгою, підвертаємо верх і низ. Викладаємо рибу з овочами у фользі на деко. Ставимо в духовку хвилин на 15-20.
- Запечена риба з овочами готова!
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Смажена скумбрія