ІталійськаДругі стравиКухні світуСтрави з рису

Різотто по-міланськи

Знаменита страва з рису, але з міланським відтінком, а значить, з витонченим акцентом! Його допомагає поставити пармезан і трохи шафрану!

Інгредієнти:

  • Овочевий бульйон 600 грамів
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Масло вершкове 30 грамів
  • Рис 200 грамів
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Тертий сир пармезан 20 грамів
  • Молоко 2,5% 200 мілілітрів
  • Шафран 1/2 чайної ложки

Приготування:

  1. Цибулю дрібно нашаткувати й спасерувати у вершковому маслі. Потім викласти в сковороду рис і прожарити його 5 хвилин, він повинен стати більш прозорим.
  2. У сковороду влити бульйон, рис повинен покриватися їм повністю. Варити на середньому вогні, помішуючи.
  3. Шафран розмішати в невеликому об’ємі води, змішати з майже готовим різотто.
  4. На останніх хвилинах приготування додати трохи масла, молоко і тертий пармезан. Дати блюду просочитися під кришкою кілька хвилин. Блюдо готове!

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close