Другі стравиСтрави з овочів

Рагу зі свинини з баклажанами

Серпень – баклажанна пора! Якщо ви любите синенькі, ви мене зрозумієте. Баклажанів багато просто не буває! А для тих, хто без м’яса нудьгує – рекомендую ароматне і соковите рагу. Відмінне блюдо!

Це дуже смачне, ароматне і ситне блюдо! Свинину можна замінити куркою або яловичиною, тільки у випадку з яловичиною, блюдо доведеться готувати трохи довше. Для початку м’ясо потрібно тушкувати до готовності й тільки тоді додавати до овочів.

Інгредієнти:

  • Свинина 500 грамів (нежирна)
  • Цибуля ріпчаста 2 штуки (середні)
  • Баклажани 1 кілограм
  • Перець солодкий 2 штуки
  • Помідори 3-4 штуки (середні щільні)
  • Селера черешкова 2 штуки (тонкі стебла)
  • Часник 2-3 зубчики
  • Олія ​​3 столові ложки
  • Чорний перець за смаком

Приготування:

  1. Свинину наріжте середніми кубиками й обсмажте з цибулею до золотистої скоринки.
  2. Додайте баклажани, нарізані кубиками такого ж розміру, як і м’ясо. Обсмажте до легкої скоринки.
    Додайте перець і зменште нагрів. Смажте хвилини 3-4.
  3. Викладіть нарізані великими кубиками помідори та нашатковану селеру. Додайте рубаний крупно часник, посоліть і поперчіть. Тушкуйте блюдо хвилин 15-20 на повільному вогні, помішуючи зрідка, щоб рагу не перетворилося в кашу.
  4. Подавайте відразу ж, посипавши зеленню і супроводивши м’яким хлібом.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Баклажани смажені у фритюрі

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close