Другі стравиСтрави з м'яса

Рагу з яловичини в мультиварці

Смачне і ніжне рагу з яловичини в винно-томатному соусі приготоване в мультиварці, дуже смачна страва і всі домашні його безсумнівно оцінять!

Інгредієнти:

  • М’якуш яловичини 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста 2 штуки
  • Часник 2 зубчики
  • Томатна паста 1/2 склянки
  • Вино червоне сухе 1/2 склянки
  • Борошно пшеничне 1/4 склянки
  • Оливкова олія 2 столові ложки
  • Чебрець 1 чайна ложка
  • Морква 3 штуки

Приготування:

  1. Для початку беремо м’якуш яловичини, миємо, сушимо і нарізаємо на великі шматки (3-4 см).
    Ріпчасту цибулю нарізаємо часточками, часник видавлюємо через давилку. Моркву нарізаємо великими шматочками або кільцями.
  2. Беремо поліетиленовий пакет, щоб туди помістилося все м’ясо. Насипаємо борошно, сіль і перець за смаком, закладаємо м’ясо, закриваємо пакет і гарненько трясемо, щоб всі шматочки покрилися борошном рівномірно.
  3. Обсмажуємо м’ясо на добре розігрітій сковороді на оливковій олії до рум’яної скоринки. Перекладаємо м’ясо в чашу мультиварки.
  4. Так само обсмажуємо цибулю з часником до напівготовності, додаємо томатну пасту, тушкуємо близько хвилини. Вливаємо червоне сухе вино, доводимо до кипіння постійно помішуючи, зменшуємо вогонь і пару хвилин тушкуємо до загустіння. Додаємо склянку води, сіль, чебрець і моркву. Тушкуємо ще 5 хвилин.
  5. Додаємо соус з овочами до м’яса в чашу мультиварки. Перемішуємо, готуємо в режимі тушкування близько двох годин.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close