Рагу з яловичини в мультиварці

Смачне і ніжне рагу з яловичини в винно-томатному соусі приготоване в мультиварці, дуже смачна страва і всі домашні його безсумнівно оцінять!
Інгредієнти:
- М’якуш яловичини 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста 2 штуки
- Часник 2 зубчики
- Томатна паста 1/2 склянки
- Вино червоне сухе 1/2 склянки
- Борошно пшеничне 1/4 склянки
- Оливкова олія 2 столові ложки
- Чебрець 1 чайна ложка
- Морква 3 штуки
Приготування:
- Для початку беремо м’якуш яловичини, миємо, сушимо і нарізаємо на великі шматки (3-4 см).
Ріпчасту цибулю нарізаємо часточками, часник видавлюємо через давилку. Моркву нарізаємо великими шматочками або кільцями. - Беремо поліетиленовий пакет, щоб туди помістилося все м’ясо. Насипаємо борошно, сіль і перець за смаком, закладаємо м’ясо, закриваємо пакет і гарненько трясемо, щоб всі шматочки покрилися борошном рівномірно.
- Обсмажуємо м’ясо на добре розігрітій сковороді на оливковій олії до рум’яної скоринки. Перекладаємо м’ясо в чашу мультиварки.
- Так само обсмажуємо цибулю з часником до напівготовності, додаємо томатну пасту, тушкуємо близько хвилини. Вливаємо червоне сухе вино, доводимо до кипіння постійно помішуючи, зменшуємо вогонь і пару хвилин тушкуємо до загустіння. Додаємо склянку води, сіль, чебрець і моркву. Тушкуємо ще 5 хвилин.
- Додаємо соус з овочами до м’яса в чашу мультиварки. Перемішуємо, готуємо в режимі тушкування близько двох годин.
Смачного!