Другі стравиСтрави з птиці

Простий рецепт курки в пармезані

Рецепт курки під сирною скоринкою дуже простий і швидкий в приготуванні, але, попри це, блюдо виглядає досить вишукано й урочисто. Візьміть його на замітку на випадок, коли «гості на порозі» або потрібно на швидку руку приготувати смачне, ситне блюдо. Хоча біле м’ясо і вважається сухуватим, за цим рецептом курячі грудки вийдуть дуже соковитими й ніжними завдяки паніруванню.

Час: 40 хвилин
Складність: легко
Порцій: 4

Інгредієнти:

  • 4 курячі грудки без шкіри й кістки, злегка відбиті до рівномірної товщини
  • Оливкова олія або вершкове масло для змащення дека і курки
  • Панірувальних сухарів з італійськими травами 1,5 стакана
  • Тертого пармезану 1/4 стакана
  • Соусу песто для піци 1 стакан
  • Моцарели товщиною 0,5 сантиметра 4 шматки

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 190 ° С. Застеліть деко пергаментом для випічки або антипригарною алюмінієвою фольгою і змастіть маслом. Посоліть і поперчіть кожну грудку і натріть маслом. У неглибокій мисці змішайте панірувальні сухарі й пармезан.
  2. Обваляйте курку в паніруванні, струсіть надлишки й розкладіть на підготовленому деку. Запікайте протягом 20 – 25 хвилин, поки не буде виділятися прозорий сік. В середині запікання шматки курки переверніть іншою стороною.
  3. Готові грудки вийміть з духовки й включіть функцію гриль. Кожен шматок курки зверху рівномірно змастіть соусом для піци й накрийте скибочкою моцарели. Поставте деко назад в духовку під нагрівальний елемент гриля і смажте, поки сир не розплавиться. Подавайте.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Гусак запечений з апельсинами

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close