Пікантне м’ясо в винному соусі

Це м’ясо яке тане в роті й неймовірно смачне, дуже просте в приготуванні! Додавання вина робить м’ясо м’якше й ароматніше. Пробуємо?
Додавання вершків в кінці приготування не обов’язково, але бажано. Вершки пом’якшать смак і зроблять м’ясо ніжніше. А подати таке блюдо можна з будь-яким гарніром або овочевим салатом. Дуже смачно!
Інгредієнти:
- Свинина 500 грамів
- Цибуля ріпчаста 2 штуки
- Соєвий соус 50 мілілітрів
- Вино червоне сухе 100 мілілітрів
- Паприка мелена за смаком
- Сіль за смаком
- Вершки 20% – 20 мілілітрів
Приготування:
- М’ясо наріжте шматочками середньої величини й обсмажте.
- Додайте до м’яса крупно нарізану цибулю. Обсмажте все разом.
- Влийте в сковороду соєвий соус, вино, додайте спеції. Перемішайте і тушкуйте під кришкою до готовності м’яса. За цей час зайва рідина випарується, а м’ясо просочиться усіма ароматами.
- В кінці приготування підлити трохи вершків і доведіть до кипіння.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Свиняча вирізка на грилі з персиками