Паста з соусом з помідорів чері

Кращий спосіб вживання помідорів чері в парнику у бабусі в селі. Напевно ніщо не зрівняється із задоволенням від поїдання теплих томатів прямо перед рослинами. Трохи поступається йому інший, мабуть, один з найпоширеніших варіантів вживання чері у всіляких салатах. Зараз я покажу вам як виглядає третій, не менш смачний, спосіб. Чері в якості основи соусу для пасти з часником і сиром Parmigiano Reggiano.
Інгредієнти:
- Чері 1 стакан
- Столова ложка оливкової олії
- Курячого бульйону (можна замінити водою) 1 стакан
- Часнику 2-3 зубчики
- Столова ложка свіжого орегано
- Пасти PENNE RIGATE 300 грамів
- Чверть склянки тертого сиру пармезан
- Сіль, червоний і чорний перець за смаком
Приготування:
- Ви тільки подивіться на цю красу! Стиглі, ароматні й апетитні чері. Здавалося б, рука не підніметься відправити їх під ножі блендера.
- Хочу запропонувати вам відправити чері разом з оливковою олією і часником в розігрітий сотейник. Підсолити й обсмажуйте пару хвилин на середньому вогні, постійно помішуючи.
- Як зарум’яниться часник і почнуть лопатися помідори, влийте курячий бульйон. Доведіть до кипіння і варіть 10 хвилин. Додайте орегано (і / або іншу зелень за смаком) і червоний перець.
- Подрібніть блендером до однорідної маси. Налийте воду в простору каструлю. Підсоліть і відваріть макарони Penne Rigate. Злийте воду за пару хвилин до готовності. Заправте томатним соусом.
- Виправити по солі. Помішуйте, поки частина соусу не вбереться. Викладіть на тарілку. Додайте пармезан.
Смачного!