Готуємо пастуДругі страви

Паста з сьомгою у вершковому соусі

Паста з сьомгою у вершковому соусі — це один з найсмачніших варіантів макаронів. Ніжна жирна риба, ароматний часник і макарони в ніжному вершковому соусі, що може бути смачніше?

Для цієї страви можна використовувати будь-який вид макаронних виробів, але бажано твердих сортів, щоб паста тримала форму в готовому вигляді. Я взяла кольорові просто для краси. Можна взяти черепашки або трубочки, які соус буде заповнювати всередині.

Взагалі, паста — це унікальний продукт, можна кожен день просто міняти соуси й кожен день буде новий шедевр на вашій кухні.

Інгредієнти:

  • Паста 300 грамів
  • Філе сьомги 300 грамів
  • Вершки 20% 250 мілілітрів
  • Часник 2 зубчики
  • Оливкова олія 2 столові ложки
  • Сіль 1 чайна ложка
  • Спеції 0,5 чайної ложки

Приготування:

  1. Закип’ятити воду і варити пасту до стану аль денте. Дотримуйтесь інструкції на упаковці.
  2. Готову пасту промити холодною водою.
  3. Філе риби порізати кубиками.
  4. На сковороді розігріти оливкову олію й обсмажити дрібно порізаний часник.
  5. Надіслати рибу до часнику і готувати 5-8 хвилин. Посолити, поперчити.
  6. Готові шматочки риби повинні поміняти колір.
  7. Влити в рибу вершки й прогріти соус.
  8. Додати пасту і перемішати.
  9. Все разом тушкувати під кришкою кілька хвилин, якщо потрібно, досолити.
  10. Паста з сьомгою у вершковому соусі готова.
    За правилами, потрібно змішувати всю пасту з соусом з вершків та сьомги. Але, якщо ви не плануєте їсти все відразу, то можна змішувати пасту і соус за потреби.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Спагеті з томатним соусом Маринара

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close