ІталійськаГотуємо пастуДругі стравиКухні світу

Паста з морепродуктами

Красиво укладене спагеті або фетучіні з соусом з морепродуктів і томатів! Це калорійне і легке блюдо, воно не тільки корисне, але і виглядає ефектно.

Інгредієнти:

  • Паста спагеті 300 грамів
  • Оливкова олія 2 столові ложки
  • Масло вершкове 2 столові ложки
  • Часник 3 зубчики
  • Перець червоний солодкий 1 штука
  • Томатна паста або томати черрі 125 грамів
  • Біле сухе вино 60 грамів
  • Морепродукти 150 грамів
  • Сметана 50 грамів
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Петрушка рубана за смаком

Приготування:

  1. Будь-які морепродукти типу креветок, кальмарів та мідій розморозити, промити й обсушити серветками.
    На сковороді розігріти масло, покласти туди часточки часнику і дрібно порізаний червоний перець.
  2. мажити поки перець не стане рум’яним.
  3. Потім потрібно додати томатну пасту і вино. Готувати приблизно 10 хвилин постійно помішуючи.
  4. Відваріть спагеті в трохи підсоленій воді до стану напівготовності. Воду злити.
  5. На сковороду, де приготований соус викласти морепродукти. Готувати ще 10 хвилин, постійно помішуючи. Під кінець додайте сметану і зелень.
  6. Зверніть гнізда зі спагеті, зверху покладіть морепродукти в соусі. Або надішліть пасту в сковороду, все перемішайте і вже з цієї суміші скрутіть гнізда. Страву можна подавати!

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close