Паста з морепродуктами

Красиво укладене спагеті або фетучіні з соусом з морепродуктів і томатів! Це калорійне і легке блюдо, воно не тільки корисне, але і виглядає ефектно.
Інгредієнти:
- Паста спагеті 300 грамів
- Оливкова олія 2 столові ложки
- Масло вершкове 2 столові ложки
- Часник 3 зубчики
- Перець червоний солодкий 1 штука
- Томатна паста або томати черрі 125 грамів
- Біле сухе вино 60 грамів
- Морепродукти 150 грамів
- Сметана 50 грамів
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Петрушка рубана за смаком
Приготування:
- Будь-які морепродукти типу креветок, кальмарів та мідій розморозити, промити й обсушити серветками.
На сковороді розігріти масло, покласти туди часточки часнику і дрібно порізаний червоний перець. - мажити поки перець не стане рум’яним.
- Потім потрібно додати томатну пасту і вино. Готувати приблизно 10 хвилин постійно помішуючи.
- Відваріть спагеті в трохи підсоленій воді до стану напівготовності. Воду злити.
- На сковороду, де приготований соус викласти морепродукти. Готувати ще 10 хвилин, постійно помішуючи. Під кінець додайте сметану і зелень.
- Зверніть гнізда зі спагеті, зверху покладіть морепродукти в соусі. Або надішліть пасту в сковороду, все перемішайте і вже з цієї суміші скрутіть гнізда. Страву можна подавати!
Смачного!