Готуємо пастуДругі страви

Паста з фаршем на сковороді

Смачна паста на обід, але це можуть бути й наші звичні макарони, головне спосіб приготування. На наступний день паста не злипається і така ж смачна, варто її лише розігріти. А фішка страви полягає в тому, що не потрібно використовувати кілька видів посуду і все готується на одній сковороді.

Інгредієнти:

  • Паста 250 грамів
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Морква 1 штука
  • Помідори черрі 10-12 штук
  • Перець солодкий червоний 1 штука
  • Фарш м’ясний 450 грамів
  • Зелень 0,3 пучка
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний за смаком
  • Паприка 1 чайна ложка

Приготування:

  1. Для приготування страви нам знадобляться продукти, зазначені в списку.
  2. Помідори нарізаємо невеликими шматочками. Це можуть бути будь-які помідори. Перець у нас морожений і попередньо нарізаний.
  3. Цибулю нарізаємо, моркву натираємо і відправляємо їх спасеруватись. Коли вони стануть м’якими, додаємо до них помідори й перець і продовжуємо пасерувати разом.
  4. Фарш пальчиками розпушується і відправляємо на сковороду до овочів. Смажимо до зміни кольору фаршу. Особливо грудочки розбивати не будемо. Нам потрібно, щоб в страві відчувалися шматочки м’яса.
  5. Останньою на сковороду додаємо пасту. Заливаємо водою, так, щоб повністю покрила пасту. Час від часу перемішуємо, щоб не залишилося сухих шматочків. Можна пасту пред додаванням в сковороду трохи проварити.
  6. Закриваємо кришкою і тушкуємо до готовності пасти. Наша страва готова!

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Паста з грибами й шпинатом

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close